publicatiedatum: 26-1-2016

Werkgeversplatform fiets in voorbereiding

Auteur Jolanda Smit

Ons Brabant Fietst is het vertrekpunt voor fietsen in Brabant. In het kader van Beter Benutten Vervolg voegen we daaraan een werkgeversplatform toe. Met als doel werkgevers te activeren om fietsen bij hun werknemers te stimuleren.

Behoefte werkgevers staat centraal
De behoeften van werkgevers zijn leidend: wat willen zij weten en hoe willen zij elkaar helpen? We verwachten dat er een on- en offline plek ontstaat waar werkgevers kennis en ervaring kunnen halen en delen, elkaar kunnen helpen en inspireren. Ook met inspiratie vanuit fietsexperts en een beeld van aanbieders van fietsproducten en -diensten.

Uw hulp is welkom
Dit werkgeversplatform bouwen we voor en door Brabant. Platformmanager Jolanda Smit zoekt mensen die haar helpen het platform zo slim mogelijk op te zetten.
- Bent u werkgever, deel dan uw vragen en goede voorbeelden met ons.
- Werkt u bij een gemeente aan het fietsbeleid? Laat weten wat er de komende jaren gebeurt en hoe u werkgevers kunt ondersteunen.
- Ontwikkelaars en producenten: laat ons zien welke fietsproducten en -diensten er zijn voor werkgevers en werknemers.
Wil je meedenken of ken je iemand die bij dit platform betrokken moet zijn? Mail dan naar jolanda@onsbrabantfietst.nl

Jolanda Smit over het werkgeversplatform: 
"Hier kunnen werkgevers kennis en ervaringen delen, elkaar helpen en inspireren en geven fietsexperts antwoord op concrete vragen.
We maken gebruik van de kennis en ervaringen opgedaan bij onder meer het fietsstimuleringsproject B-Riders en bij het Brabant mobiliteitsnetwerk."


Een recent verschenen publicatie met inzichten uit fietsstimuleringsprojecten leest u hier.


loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.