Jouw vertrekpunt voor fietsstimulering in Brabant

 

Ons Brabant Fietst is hét platform voor fietsen in Brabant: samen werken aan een bereikbaar, aantrekkelijk, gezond en duurzaam Brabant. 

We zijn een niet-commerciële projectorganisatie onder de vleugels van VisitBrabant. Onze opdrachtgevers zijn de provincie Noord-Brabant en de vijf grote Brabantse steden. We werken samen met Breda University of Applied Sciences (BUas), Routebureau Brabant, Brabant Mobiliteitsnetwerk en diverse Brabantse gemeenten.

Ons doel is scherp: meer Brabanders op de fiets. Hierbij hebben we een focus op de forens waarbij we de recreatieve fietser niet vergeten. 

Doe je mee?

Als 'Gangmaker' helpen we jou als werkgever op weg om fietsen te stimuleren onder je medewerkers.  Gangmakers is een initiatief van Ons Brabant Fietst in samenwerking met het Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN). Met de Gangmaker pakketten helpen we jou je medewerkers te stimuleren wat vaker de fiets te pakken. Met 'Sjees' verleiden we Brabanders om vaker de fiets te pakken voor de dagelijkse ritjes naar bijvoorbeeld het werk, de sportclub en supermarkt. #steedsmeerbrabanderspakkendefiets

 

Doe je mee?

Heb je een product of aanbod dat je onder de aandacht wilt brengen van fietsers of werkgevers? Wil je aanhaken op onze consumentencampagne of campagne richting werkgevers? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met Etiënne Lataster, programmamanager Ons Brabant Fietst. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 

loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.