Help jouw medewerkers op de fiets

 

Veel mensen reizen dagelijks naar hun werk vanuit een andere locatie dan hun woonplaats, en ze maken daarbij gebruik van diverse vervoersmiddelen. Wist je dat maar liefst 25% van de automobilisten die naar het werk rijden, bereid is om over te stappen op een ander vervoersmiddel, mits de juiste regelingen en voorzieningen beschikbaar zijn? Ons Brabant Fietst staat klaar om jou te helpen je medewerkers te motiveren om de fiets te gebruiken.

Fietsen naar het werk biedt niet alleen voordelen voor de werknemer en werkgever, maar ook voor het milieu. Waar wacht je nog op? Wij bieden ondersteuning om jouw organisatie snel en eenvoudig te starten met het bevorderen van fietsgebruik. Ons Brabant Fietst staat klaar om jouw bedrijf te ondersteunen met op maat gemaakte programma's voor fietsstimulering, aangepast aan de specifieke kenmerken en behoeften van jouw organisatie.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan nu contact met ons op.

Lopende acties

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk hieronder naar onze lopende acties.

Meer weten?

Projectcoördinator Ons Brabant Fietst

We adviseren je graag

Benieuwd wat jouw organisatie kan doen? Ons Brabant Fietst helpt je om efficiënt aan de slag te gaan met fietsstimulering. Vraag vrijblijvend informatie aan. Dit kan zowel telefonisch als op locatie. Stuur een mail naar info@onsbrabantfietst.nl of bel 0800 - 6688666. en wij geven je advies.

Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven

loading...
Een moment geduld a.u.b.