Ontdek Brabant op de fiets

De mooiste fietsroutes en leukste hotspots

Stap op de fiets en ga op pad in Brabant. Of je nu naar de sportclub gaat of een mooie tocht maakt in de natuur, je geniet meer op de fiets! Stippel zelf een route uit of laat je inspireren door een van de prachtige themaroutes in Brabant. En vergeet tussendoor vooral niet om af te stappen.

Op de pagina sjees.nl vind je inspiratie om in je vrije tijd meer te doen op de fiets. Op de pagina routesinbrabant.nl vind je prachtige themaroutes en gezellige fietscafés in Noord-Brabant. Met de fietsreistijd-tool kun je zien welke plekken je allemaal kunt bezoeken in een half uur of een uur fietsen. Laat je inspireren!

Knoop je eigen route aan elkaar!

Noord-Brabant is opgedeeld in vier fietsroutekaarten. Routekaarten voor West-, Midden-, Noordoost en Zuidoost-Brabant. Elke kaart staat vol met cijfers van verschillende knooppunten. Je rijdt van het ene cijfer naar het andere cijfer toe en het maakt niet uit of je een rondje met de klok mee of tegen de klok in rijdt, voor beide richtingen zijn er borden geplaatst die je de goede kant op wijzen. Die borden hebben alleen wel elke keer een ander nummer. Bekijk de video voor een korte en heldere uitleg.

Wielrennen en MTB

Sportief fietsen in Brabant

De fietssport bruist in Brabant! Onze provincie kent tal van wieler- en mtb verenigingen en fietsclubs. Ook op het gebied van toertochten heeft Brabant een mooi portfolio. Hier lees je het laatste nieuws over sportief fietsen in Brabant.

Fietsclubs om bij aan te haken

Ben je op zoek naar inspiratie voor een mooie fietsroute? Wil je samen met anderen genieten van mooie fietstochten in Brabant, of ben je geïnteresseerd in sportief fietsen op de mountainbike of racefiets? Kijk dan zeker eens op de website van deze clubs en organisaties.

loading...
Een moment geduld a.u.b.