Over Ons Brabant Fietst

Meer Brabanders vaker op de fiets

Ons Brabant Fietst is hét vertrekpunt voor fietsen in Brabant. Hier vind je fietsroutes en een routeplanner, een Brabantse fietsagenda, tips voor fietsforenzen, fietsvoorzieningen in de stad en leuke weetjes. Kortom: alles wat je nodig hebt om de fiets te ontdekken en te omarmen.

Met 'Sjees Gangmakers' helpen we jou als werkgevers op weg om fietsen te stimuleren onder je medewerkers. Sjees Gangmakers is een initiatief van Ons Brabant Fietst in samenwerking met het Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN). Met 'Sjees' verleiden we Brabanders om vaker de fiets te pakken voor de dagelijkse ritjes naar bijvoorbeeld het werk, de sportclub en supermarkt. #steedsmeerbrabanderspakkendefiets

Of je nu overweegt om te gaan fietsen, een zetje in je rug nodig hebt of een snelle fietsroute naar je werk zoekt, we zijn er voor je. Stop met in de file staan en word deel van de Brabantse fietscommunity. Fietsen maakt het leven echt leuker!

Fietsstimulering voor werkgevers

Ben je werkgever en wil je jouw werknemers stimuleren meer te gaan fietsen, dan helpen we je graag. Op het werkgeversgedeelte bieden we overzicht in fietsstimuleringsmaatregelen, informatie over het Brabantse snelfietsroutenetwerk, inspirerende voorbeelden en tips uit de praktijk.

Werkgevers en gemeenten kunnen meeliften op onze acties en campagnes, waarbij we ondersteunen in de marketing en verbindingen leggen. Kijk voor meer informatie op onze partnerpagina.

Samenwerking Brabantse fietspartners

Ons Brabant Fietst is onderdeel van de samenwerking tussen Brabantse fietspartners zoals Provincie Noord-Brabant, Breda University of Applied Sciences (BUas), Routebureau Brabant, waarvan de coördinatie ligt bij VisitBrabant, Fietsersbond, Wielersportbond NTFU en diverse gemeenten. Via het platform werken Brabantse fietspartners samen aan een bereikbaar en aantrekkelijk Brabant, voor zoveel mogelijk fietsers.

Kennismaken?

Wil je aan de slag met fietsstimulering in Brabant? Organiseer een evenement op het gebied van fietsen? Moet de Brabantse fietswereld echt weet hebben van jouw dienst of product? Vertel onze community erover in een bijdrage op deze website. Of neem contact met ons op, we maken graag kennis!

loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.