Over ons 

Ons Brabant Fietst heeft als doel fietsstimulering onder de aandacht brengen bij werkgevers. Dit doen we in samenwerking met Brabant Mobiliteitsnetwerk met onder andere de campagne Sjees Gangmakers.

We zijn een niet-commerciële projectorganisatie onder de vleugels van VisitBrabant. Onze opdrachtgevers zijn de provincie Noord-Brabant en de vijf grote Brabantse steden. We werken samen met Breda University of Applied Sciences (BUas), Routebureau Brabant, Brabant Mobiliteitsnetwerk en diverse Brabantse gemeenten.

 

Wil jij fietsen in Brabant stimuleren als beleidsmaker of werkgever? Wij helpen je graag verder. 

  • Wil jij meer informatie over hoe je hiermee aan de gang kan gaan, wat de fietspotentie van je organisatie is, waar je rekening mee moet houden en welke (fiscale) voordelen er zijn? Neem dan contact op met een collega van het Brabant Mobiliteitsnetwerk via 085-0220213.
  • Wil je meer weten over de Sjees Gangmakers pakketten, of een onderdeel hiervan zoals een pitstop of e-bike probeeractie? Neem dan contact op met één van de medewerkers van Ons Brabant Fietst via 0800- 6688666.

 

Fietsstimulering : de hoogtepunten 

We organiseerde in 2021 een hoop mooie activiteiten. Zo werd onder andere de snelfietsroute F261 feestelijk geopend vondern er in de regio Zuidoost-Brabant, de gemeenten Loon op Zand en Waalwijk e-bike probeeracties plaats en brachten we de nodige fiets- en lifestyle-inspiratie weer naar de Brabander in de vorm van Sjees Magazines, winacties, (drone-)video’s en artikelen in nieuws en media. Met video en foto's blikken we terug op de hoogtepunten van 2021.

Team Ons Brabant Fietst

Programmamanager Ons Brabant Fietst
Projectcoördinator Ons Brabant Fietst
Communitymanager Brabant Mobiliteitsnetwerk
Marketingcommunicatie Coördinator Ons Brabant Fietst
Communitymanager Brabant Mobiliteitsnetwerk
Communitymanager Brabant Mobiliteitsnetwerk
Communicatie Ons Brabant Fietst
Tilburg Fietst
Fietsregisseur Brabant Mobiliteitsnetwerk

KVL LeerfabriekPost- en bezoekadres Ons Brabant Fietst

VisitBrabant
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk

Ons Brabant Fietst is gevestigd in het kantoor van VisitBrabant, in de voormalige Koninklijke Leerfabriek (KVL) in Oisterwijk. Deze locatie is gelegen nabij NS-station Oisterwijk. Om te parkeren stel je je navigatie in op Ambachtstraat 15 in Oisterwijk. Hier tref je een groot terrein ‘Parkeren KVL’, parkeer hier de auto en volg de wandelroute naar Leerfabriek KVL. 

Bekijk routebeschrijving >>

loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.