publicatiedatum: 1-7-2019

De ideale forenzenfiets van 2019

Zes woonwerkfietsen getest

Auteur Ons Brabant Fietst

 

Fietsforenzen fietsen veel. Een goede, stevige fiets is daarom onmisbaar. Als je op zoek bent naar een nieuwe fiets, kom je erachter dat er nogal wat keuze is. Gelukkig helpt TestKees, van de Fietsersbond je op weg. Zij onderzochten wat de beste forenzenfiets van 2019 is.

And the winner is…

Na een uitgebreide test met maar liefst zes testfietsers, is er een duidelijke winnaar gekozen: de Pagasus Urbano SL 8 Belt. Niet alleen is deze fiets als beste getest, het is ook nog eens de beste koop.

Soepel en comfortabel

Wat maakt déze fiets nu juist tot de winnaar? Uit de test blijkt dat de fiets soepel en comfortabel rijdt, fijn schakelt en meer demping geeft dan andere fietsen. Dit pareltje werd dan ook met een dikke 8,5 beoordeeld. Op de tweede plek eindigde de Batavus Dinsdag Exclusive DA8, op de voet gevolgd door de Koga F3 4.0.

Benieuwd naar de uitgebreide beoordeling van TestKees? Op de website van de Fietsersbond vind je het uitgebreide verslag.

Probeer een e-bike

Kun je niet wachten om de e-bike te promoten bij je medewerkers? Lees meer over het Sjees Gangmakers stappenplan of vraag de Sjees e-bike aan. De fiets rouleert drie weken in je organisatie. Zo kunnen meerdere medewerkers ervaren hoe fijn en handig het is om te fietsen naar het werk.

 

Vraag Sjees e-bike aan


loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.