Aan de gang

Met fietsstimulering in Brabant

Mensen die in een andere plaats werken dan waar ze wonen, gebruiken tal van manieren om dagelijks op hun werk te komen. Hoe zorg je er als werkgever nu voor dat je medewerkers kiezen voor de fiets? Met de informatie, acties en promotiemiddelen op deze pagina zet jij jouw interne communicatie echt kracht bij.

Met de Sjees Gangmakers-campagne biedt Ons Brabant Fietst werkgevers een laagdrempelige oplossing om eenvoudig en snel te starten met fietsstimulering. Maak gebruik van de aansprekende uitingen en kant-en-klare (digitale) banners en posters waar je eenvoudig een eigen draai aan kunt geven. De Gangmakers Toolkit kun je hier gratis aanvragen. 

Meld je aan als Gangmaker en ontvang de Gangmakers tas om op te starten. 

Lancering Sjees Gangmakers campagne

De campagne Sjees Gangmakers is gestart op 20 mei 2019. Staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat deed de aftrap in de Efteling. Het attractiepark is als eerste Brabantse Gangmaker verbonden aan de campagne. Ambitie is dat in 2020 twee keer zoveel Eftelingmedewerkers op de fiets naar het werk gaan. De campagne Sjees Gangmakers helpt Brabantse werkgevers om fietsen naar het werk te stimuleren.

Foto's en aftermovie
Bekijk de foto's en aftermovie van de Inspiratiemiddag Fietsstimulering en de lancering van Sjees Gangmakers.

Gebruik de Sjees tools

Met de Sjees tools maken we het eenvoudig om snel op gang te komen met fietsstimulering. Inspireer je medewerkers met aansprekende uitingen in de Sjees campagnestijl. 

Download de Gangmakers infographic

Je kunt allerlei maatregelen treffen om je medewerkers te helpen om meer te fietsen. Maar fietsstimulering werkt beter met een plan. Wat zijn de doelen van je organisatie en welke rol kan de fiets daarin spelen? Welke maatregelen leveren de meeste winst op? Hoe zorg je dat je medewerkers én organisatie meekrijgt?

De Gangmakers infographic laat stap voor stap zien hoe je jouw medewerkers op de fiets kunt helpen. Hang 'm boven je bureau en volg de Gang van de Gangmaker!  Sjees infographic

Ga aan de gang in 3 fasen

De 3 fasen uit de Gangmakers infographic leggen we op deze pagina's nog een keer uitgebreider uit. Wat moet je regelen, met welke kosten moet je rekening houden en hoe zorg je dat de gang erin blijft? Je leest het hier.

Doe mee met Sjees Gangmakers

Meld je aan als Gangmaker en ontvang de Gangmakers tas om op te starten. Ook ontvang je onze nieuwsbrief met acties en informatie over fietsstimulering in Brabant. Je ontvangt maximaal één keer per maand bericht van ons. 

Maak ook gebruik van de kennis en het uitgebreide portfolio aan connecties van het Brabant mobiliteitsnetwerk (bmn). Vraag bijvoorbeeld een gratis aan-de-gang-gesprek aan. Een expert komt dan langs voor een verkennend gesprek. Stuur een mail naar gangmakers@onsbrabantfietst.nl of bel 085-02202143 en wij geven je advies.

Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.