Aan de gang

Met fietsstimulering in Brabant

Mensen die in een andere plaats werken dan waar ze wonen, gebruiken tal van manieren om dagelijks op hun werk te komen. Hoe zorg je er als werkgever nu voor dat je medewerkers kiezen voor de fiets? 

Ons Brabant Fietst helpt je om gemakkelijk en snel te starten met fietsstimulering. Maak gebruik van de aansprekende uitingen en kant-en-klare (digitale) banners en posters waar je eenvoudig een eigen draai aan kunt geven. Meld je aan als Gangmaker en ontvang de Gangmakers tas om op te starten. 

Reserveer de Sjees E-bike en laat je medewerkers het gemak van de elektrische fiets ervaren. De fiets rouleert 3 weken in je organisatie. Wij vragen je medewerkers na afloop naar hun ervaringen. Verhalen die jij kunt gebruiken in de interne promotie. De introductieprijs van € 149,- (excl. btw & bezorgen) is inclusief verzekering en onderhoud.

 

Reserveer de Sjees E-bike

Nieuw: Sjees E-bike Probeeractie

Regel eenvoudig een e-bike probeeractie bij je bedrijf

Jouw medewerkers verleiden om naar het werk te gaan fietsen? De beste manier is door ze dit te laten ervaren! Vooral op de wat langere afstand kan een e-bike uitkomst bieden. Medewerkers laten kennismaken met de fiets in het woon-werkverkeer in het kan nu heel makkelijk. Gewoon door als werkgever mee te doen aan de Sjees E-bike Pool.

Bestel Sjees Magazine met korting

En inspireer je medewerkers om naar het werk te fietsen

Sjees Magazine nummer 4 staat helemaal in het teken van fietsen naar je werk. Bestel dit Brabantse lifestylemagazine nu met korting voor slechts € 2,- exclusief btw per stuk (de consumentenprijs bedraagt € 6,50 per stuk).

Gebruik de Sjees tools

Met de Sjees tools maken we het eenvoudig om snel op gang te komen met fietsstimulering. Inspireer je medewerkers met aansprekende uitingen in de Sjees campagnestijl. 

Ga aan de gang in 3 fasen

De 3 fasen uit de Gangmakers infographic leggen we op deze pagina's nog een keer uitgebreider uit. Wat moet je regelen, met welke kosten moet je rekening houden en hoe zorg je dat de gang erin blijft? Je leest het hier.

Gangmakers infographic

Je kunt allerlei maatregelen treffen om je medewerkers te helpen om meer te fietsen. Maar fietsstimulering werkt beter met een plan. Wat zijn de doelen van je organisatie en welke rol kan de fiets daarin spelen? Welke maatregelen leveren de meeste winst op? Hoe zorg je dat je medewerkers én organisatie meekrijgt?

De Gangmakers infographic laat stap voor stap zien hoe je jouw medewerkers op de fiets kunt helpen. Hang 'm boven je bureau en volg de Gang van de Gangmaker! > Open infographic als pdfSjees infographic

Gangmaker-nieuws 

Doe mee met Sjees Gangmakers

Meld je aan als Gangmaker en ontvang de Gangmakers tas om op te starten. Ook ontvang je onze nieuwsbrief met acties en informatie over fietsstimulering in Brabant. Je ontvangt maximaal één keer per maand bericht van ons. 

Maak ook gebruik van de kennis en het uitgebreide portfolio aan connecties van het Brabant mobiliteitsnetwerk (bmn). Vraag bijvoorbeeld een gratis aan-de-gang-gesprek aan. Een expert komt dan langs voor een verkennend gesprek. Stuur een mail naar info@onsbrabantfietst.nl of bel 0800- 6688666 en wij geven je advies.

Kom in contact met onze gangmakers

085-0220213
Communitymanager regio Tilburg
Communitymanager regio Eindhoven & Helmond
Communitymanager regio Breda
Communitymanager regio Den Bosch
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.