Fietsevent groot succes

Maak gebruik van de e-bike aanschafregel

Het fietsevent op maandag 18 en donderdag 21 oktober op De Brand en De Herven was een groot succes! Werkgevers van de bedrijventerreinen De Brand, De Herven en Pettelaarpark gingen met de communitymanagers van bmn in gesprek over hun​ mogelijkheden voor​ deelname aan de e-bike aanschafregeling. Enthousiaste werknemers probeerden onder enthousiaste begeleiding van Mantel de verschillende ​fietsen uit.

Onweerstaanbare aanschafregeling

Ben jij werkgever op De Brand, De Herven of Pettelaarpark en wil je het fietsgebruik onder jouw werknemers stimuleren? Dit is jouw kans om gebruik te maken van de laatste subsidiemogelijkheden van Beter Benutten. Met deze onweerstaanbare aanschafregeling kunnen medewerkers (die normaal met de auto naar het werk reizen tijdens de spits) een fikse bijdrage verdienen op de aanschaf van hun e-bike door vaker de fiets naar het werk te pakken. Aanmelden kan tot 1 november 2017. De communitymanagers van het bmn denken graag met je mee over de voordelen van de aanschafregeling en de mogelijkheden voor het stimuleren van fiets in jouw organisatie.

Probeer een e-bike uit tot 1 november

Werknemers die een fiets willen uitproberen zijn in de komende weken van harte welkom bij Mantel (De Herven, Balkweg 7) om te ontdekken welke e-bike het beste bij hen past. Mantel heeft tot 1 november a.s. speciale actiemodellen die de aanschaf van een e-bike nu nog aantrekkelijker maakt.