publicatiedatum: 14-12-2018

Swapfiets opent winkel in centrum 's-Hertogenbosch

Met bijna 500 abonnementen is Swapfiets de afgelopen maanden omarmd door de Bosschenaren.

Swapfiets heeft op donderdag 13 december 2018 een winkel geopend in het centrum van Den Bosch. Ufuk Kâhya, wethouder duurzame mobiliteit van 's-Hertogenbosch, verrichtte de opening. 

In juli 2018 werd Swapfiets gelanceerd in Den Bosch met de opening van een loods op de Rietveldenweg 39. Met bijna 500 abonnementen is Swapfiets de afgelopen maanden steeds populairder geworden onder de Bosschenaren. 

Swapfiets verwacht verdere groei door de opening van de nieuwe winkel. De zaak bevindt zich in een van de drukste en populairste winkelstraten van Den Bosch, aan de Vughterstraat 47, op een steenworp afstand van de Markt.

In de winkel kun je de Swapfiets bekijken, proberen en vasthouden. Klanten kunnen bovendien altijd binnenlopen voor zowel grote als kleine problemen met hun Swapfiets. Of dit nu het verstellen van een zadel is, het repareren van een lekke band, of gewoon voor een kopje koffie.

Altijd een prima fiets tot je beschikking
Swapfiets noemt zich ook wel 'het grootste fietsabonnement van de wereld'. De dienst werkt simpel: klanten melden zich aan op de website van Swapfiets. Vanaf € 15,- per maand, € 12,- voor studenten, krijgen klanten een kwalitatieve fiets met dubbel slot, altijd werkende verlichting en diefstalverzekering. De fietsen zijn herkenbaar aan de blauwe voorbanden.

Bij een defect, zoals een lekke band, komt er binnen een dag een fietsenmaker langs aan huis. Deze zal de Swapfiets repareren of ‘swappen’ voor een ander exemplaar. Op deze manier is de klant altijd binnen tien minuten weer onderweg. Klanten die liever geen afspraak maken, kunnen ook met hun fiets langskomen bij de nieuwe winkel op de Vughterstraat 47.

Swapfiets welkom in 's-Hertogenbosch
Den Bosch is met haar vele fietsroutes een populaire stad voor fietsers. Vele initiatieven vinden plaats om meer inwoners, maar ook mensen werkzaam in de stad, op de fiets te krijgen. “We willen ‘s-Hertogenbosch graag bereikbaar en leefbaar houden. Daarbij speelt het gebruik van de fiets een prominente rol", aldus wethouder Ufuk Kâhya.

Hij vervolgt: "Fietsen is een gezonde en hippe manier van verplaatsen én past bij een moderne lifestyle en onze historische binnenstad. Initiatieven zoals Swapfiets, die uitgaan van ‘mobility as a service’, juichen we daarom toe.”

Openingstijden winkel
De Swapfiets-winkel op de Vughterstraat 47 is op werkdagen geopend tussen 10:00 en 20:00 en op zaterdag en zondag tussen 12:00 en 18:00. Ga voor meer informatie naar www.swapfiets.nl.


Informatie
Locatie
's-Hertogenbosch
5211 WJ
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.