publicatiedatum: 18-3-2020

Gangmaker Lease a Bike

Branche: fietslease - Aantal medewerkers: 10 - Aantal vestigingen: 1


Een gloednieuwe fietsregeling maakt de fiets van de zaak in 2020 bijzonder aantrekkelijk voor jouw bedrijf. Heldere regels gaan samen met talloze kosten-, vitaliteits- en milieuvoordelen. Dankzij het volledig digitaal en geautomatiseerd platform van LEASE A BIKE kost de uitrol van een zakelijk fietsplan amper tijd.

LEASE A BIKE heeft al meer dan 25.000 leasefietsen op de weg. En de teller loopt rap door. Daarnaast is LEASE A BIKE onderdeel van mobiliteitsaanbieder Pon en profiteren ze daarmee van de decennialange kennis op het gebied van fietsen en mobiliteit.

 

'Voor werkgevers is deze regeling dé kans om hun medewerkers op de fiets te helpen!'

 

Waarom zijn jullie als organisatie aangesloten bij Sjees Gangmakers?

'In samenwerking met Sjees Gangmakers en het Brabant Mobiliteitsnetwerk waren wij in 2019 aanwezig bij de Sjees inspiratiesessies 'Leasefiets van de Zaak', voor werkgevers in Brabant. Tijdens deze sessies vertelden we de werkgevers alles over de nieuwe leasefietsregeling die begin 2020 van start is gegaan en hoe zij deze in hun bedrijf kunnen toepassen. Voor werkgevers is deze regeling dé kans om hun medewerkers op de fiets te helpen!'

 

Lease a Bike

 

Meer informatie over Lease a Bike

 


Informatie
Thema
Locatie
Lease a Bike
Amersfoort
Stationsplein 21
3818 LE
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.