publicatiedatum: 25-3-2020

Gangmaker High Tech Campus Eindhoven

Branche: High Tech - Aantal medewerkers: 12.500

High Tech Campus Eindhoven is de slimste km┬▓ van Europa met ruim 220 bedrijven/instituten en 12.500 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers die toekomstige technologie├źn en producten ontwikkelen. De Campus helpt om innovaties te versnellen door gemakkelijke toegang tot hightech faciliteiten en internationale netwerken. Campusbedrijven beslissen strategisch welke kennis, vaardigheden en R&D-faciliteiten zij delen om snellere, betere en meer klantgerichte innovatie te realiseren in de toepassingsgebieden Gezondheid, Energie en Slimme omgevingen.

High Tech Campus Eindhoven heeft het doel: in 2025 de meest Duurzame Campus van Europa zijn. Als centrale hotspot voor technologische innovaties in Europa nemen wij het voortouw in duurzaamheid. 

 

'We willen graag meer medewerkers per fiets naar het werk willen laten reizen.'

 

Waarom zijn jullie als organisatie aangesloten bij Sjees Gangmakers?

'De High Tech Campus Eindhoven is aangesloten bij Sjees Gangmakers omdat we graag meer medewerkers per fiets naar het werk willen laten reizen. Naast dat dit bijdraagt aan onze duurzaamheidsambitie, is het ook goed voor de vitaliteit van de campusmedewerkers. Samen met de bedrijven die op de Campus gevestigd zijn, werken we aan fietsstimulering. Hierbij zowel het op orde brengen van de faciliteiten (fietsenstallingen, lockers, douches, ed) als gedragscampagnes om werknemers te laten ervaren hoe fijn en makkelijk het is om met de fiets naar het werk te komen.'

HTCE

Meer informatie over High Tech Campus


Informatie
Thema
Locatie
High Tech Campus
Eindhoven
High Tech Campus 1
5656 AE
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.