publicatiedatum: 18-3-2020

Gangmaker BAS Holding

Verschillende bedrijven, één BAS

Branche: automotive - Aantal medewerkers: 825 - Aantal vestigingen: 5


BAS is een professionele internationale dealer, handels- en serviceorganisatie met wortels in Veghel. BAS bestaat uit meerdere bedrijven zoals o.a. BAS Trucks, BAS Machinery en BAS Truck Center. De activiteiten, producten en services binnen de bedrijven van BAS zijn zeer divers maar de missie is eensgezind: de transportondernemers vooruit helpen, zowel in Nederland als ver daarbuiten.

Zo legt de internationale handelstak zich toe op de wereldwijde in- en verkoop van trucks, trailers, machines, bedrijfswagens, onderdelen en banden. In Nederland is BAS Truck Center officieel dealer Volvo en Renault Trucks en in Duitsland officieel dealer DAF Trucks onder de naam BTS. In vier moderne servicevestigingen in Veghel, Nijmegen, Veldhoven en Tilburg zetten ze iedere dag een stap extra voor hun klanten op het gebied van o.a. reparatie en  onderhoud. Daarnaast bieden ze klanten efficiĆ«nte service op het gebied van lease, huur en fleetmanagement.

 

'Vitaliteit en gezondheid zijn altijd al belangrijke thema's geweest binnen BAS.'

 

Waarom zijn jullie als organisatie aangesloten bij Sjees Gangmakers?

'Vitaliteit en gezondheid zijn altijd al belangrijke thema's geweest binnen BAS. Met ons eigen BAS Fit programma bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om gratis te fitnessen in Veghel en tal van sportclinics en workshops te volgen op diverse locaties. Als kers op de taart zorgen we ook nog iedere dag voor vers fruit op kantoor. Het E-Bike initiatief van Sjees is voor ons bij uitstek de manier om onze medewerkers kosteloos kennis te laten maken met de E-Bike en beweging te stimuleren.'

 

BAS Holding

 

Meer informatie over BAS Holding

 


Informatie
Thema
Locatie
BAS Holding
Veghel
Macarthurweg 2
5466 AP
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.