publicatiedatum: 24-2-2022

Webinar 15 maart: Benut dit moment om in te zetten op de fiets

 
Het voorjaar komt eraan! En Nederland gaat open. Grijp jij dit moment om jouw medewerkers zo duurzaam en vitaal mogelijk weer naar kantoor te laten reizen? In deze inspiratiesessie laten we je zien wat je nu kunt doen om je medewerkers dit voorjaar op de fiets te helpen. En je krijgt inzichten in wat het jou als werkgever oplevert. Denk onder meer aan terugdringen ziekteverzuim, hogere productiviteit, werknemers die dagelijks werken aan hun mentaal en fysiek welzijn.

Hoe bereik je het gewenste resultaat? Vanuit onze ervaringen en expertise krijg je concrete tips. Bijvoorbeeld in de organisatie van motiverende challenges, leuke acties voor huidige en nieuwe fietsers, e-bikes of speedpedelecs om uit te proberen en fiscale mogelijkheden voor het aanschaffen van een fiets.

We gaan in op wat je kunt doen, en vooral ook hoe je dit snel kunt organiseren. Daarbij laten we natuurlijk ook zien wat het aabod is van Sjees Gangmakers, en hoe dat jou als werkgever volledig ontzorgt.  
 
Wil je weten hoe je snel en eenvoudig jouw medewerkers in het zadel krijgt? Sluit aan bij Sjees inspiratiesessie op 15 maart van 13.00 tot 14.00 uur!

De online inspiratiesessie wordt verzorgd door het Brabant Mobiliteitsnetwerk in samenwerking met Ons Brabant Fietst

Dit webinar vindt plaats op dinsdag 15 maart van 13.00 tot 14.00 uur en wordt georganiseerd in samenwerking met het Brabant Mobiliteitsnetwerk.


Fietsklaar in het voorjaar? Ga dan nu aan de slag met fietsfaciliteiten voor jouw medewerkers!

Meld je aan voor dit webinar

 

P.S. Benieuwd naar de drie succesvolle webinars die wij eerder dit jaar organiseerden? Je kunt ze hier terugkijken


loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.