Aan de gang in 3 fasen

Volg de route van de Gangmaker

Je kunt allerlei maatregelen treffen om je medewerkers te helpen om meer te fietsen. Maar fietsstimulering werkt beter met een plan. Wat zijn de doelen van je organisatie en welke rol kan de fiets daarin spelen? Welke maatregelen leveren de meeste winst op? Hoe zorg je dat je medewerkers én organisatie meekrijgt? Volg onderstaande stappen of vraag een gratis aan-de-gang-gesprek aan!  

De Gangmakers infographic laat stap voor stap zien hoe je jouw medewerkers op de fiets kunt helpen. Hang 'm boven je bureau en volg de Gang van de Gangmaker! > Open de infographic als pdf

Sjees Gangmakers fietsstimulering

Meer weten?

 

0800-6688666

We adviseren je graag

Benieuwd wat jouw organisatie kan doen? Ons Brabant Fietst en Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN) helpen je om efficiënt aan de slag te gaan met fietsstimulering. Maak gebruik van de kennis en het uitgebreide portfolio aan connecties van het Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN) of meld je aan als Gangmaker. Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan of een aan-de-gang-gesprek. Dit kan zowel telefonisch als op locatie. Stuur een mail naar info@onsbrabantfietst.nl of bel 0800-6688666 en wij geven je advies.

loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.