Gangmakers Toolkit

Je eigen communicatiemiddelen samenstellen?

Zet je interne promotie van de fiets echt kracht bij met de Ons Brabant Fietst campagnemiddelen. We hebben voor alle Gangmakers een uitgebreide toolkit samengesteld. De toolkit bevat kant-en-klare (digitale) banners, social media post, content voor je nieuwsbrief en website, posters en meer. Je kan bepaalde middelen eenvoudig voorzien van je eigen logo. Hieronder vind je wat voorbeelden. Je kan de volledige toolkit opvragen via info@onsbrabantfietst.nl of je persoonlijke contactpersoon van Ons Brabant Fietst. 

Omdat verschillende spelers bij het programma van Sjees Gangmakers betrokken zijn, is het van belang onder een gezamenlijke noemer te communiceren. Sjees stelt daarom deze toolkit beschikbaar voor alle aangesloten gangmakers. Zo kan binnen een eenduidige herkenbare stijl gecommuniceerd worden.

In deze toolkit worden de Sjees uitingen toegelicht, richtlijnen gegeven voor verschillende communicatiemiddelen en ook zijn de verschillende stijlelementen in de toolkit uitgewerkt. We hebben verschillende voorbeelden samengesteld op basis waarvan je eigen communicatiemiddelen kunt samenstellen.

Wij helpen je graag op gang met het maken van de ontwerpen voor jouw organisatie, neem contact met ons op. Tijdelijk zijn de ontwerpen gratis. 

Meer weten?

Ons Brabant Fietst helpt je bij het inrichten van de Gangmakers campagne. Wil je als ondernemer een gepersonaliseerde toolkit of heb je behoefte aan een advies op maat? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Sjees Gangmakers
loading...
Een moment geduld a.u.b.