Tilburg Fietst Festival viert passie voor de fiets

Publicatiedatum: 23-7-2018
Verwacht het onverwachte over alles wat passie voor het stalen ros aangaat.

De derde editie van het Tilburg Fietst Festival komt eraan op zondag 16 september 2018 van 11.00 uur tot 17.00 uur. Bereid je voor op het meest originele fietsbelevingsevenement van Nederland.

Verwacht bij het Tilburg Fietst Festival geen fietsbeurs, daarvan zijn er al genoeg. Verwacht wel: het onverwachte over alles wat passie voor het stalen ros aangaat. De organisatie brengt het bij elkaar voor een mooi feest in de Koepelhal, de Wagenmakerij en waarschijnlijk ook de Hall of Fame in de Spoorzone.

Net als vorig jaar werkt het festival samen met de Smaakkaravaan, dus behalve een mooi fietsspektakel kun je er ook genieten van lekker eten uit de rollende keukens.

Brabant Bike Battle 
Tijdens het Tilburg Fietst Festival wordt de Brabant Bike Battle gehouden. Dit sportieve en informele evenement laat kinderen tot en met 12 jaar kennis maken met de pumptrack. Dat is een parcoursje bestaande uit heuvels, kuilen en mooie kombochten. Zonder je af te zetten of te trappen kun je als het ware pompend door de baan, vandaar de naam pumptrack.

De Brabant Bike Battle heeft bovenal een speels karakter, al is er ook een wedstrijdelement. De snelste vijftien deelnemers in elke stad mogen namelijk door naar de finale op 30 september in Roosendaal. Bekijk alvast het programma van het Tilburg Fietst Festival. Meer informatie vind je op de Facebook-pagina van het evenement.


Informatie
Thema
Fietsen in je vrije tijd
Voor de jeugd
Stad
Tilburg
Locatie
Tilburg
5041 SB
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.