publicatiedatum: 12-7-2018

Pak de bakfiets, ook voor je werk

Voor elke ondernemer is er tegenwoordig wel een passende bedrijfsbakfiets.

Naast de bedrijfsbus, -auto en -fiets zijn er tegenwoordig ook ondernemers die voor de bedrijfsbakfiets gaan. Yvette Elbers is er zo een: zij doet zo’n beetje alles op haar elektrische bakfiets.

Een bestelling naar een klant brengen, even de kinderen van school halen of gewoon op en neer pendelen tussen huis en werkplek: Yvette doet het allemaal met haar bakfiets. Snel, gezond, zonder gesjouw en parkeerproblemen en nog gezellig ook.

Haar zaak De Kookwinkel is gevestigd in het centrum van Breda. Daar kan ze met de bakfiets gemakkelijk komen. "Het is voor mij de vervanging van een auto", vertelt ze. Yvette’s enthousiasme is aanstekelijk, luister en bekijk haar eigen verhaal in het filmpje hieronder.

Bedrijfsbakfiets
Bedrijfsbakfietsen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Voor elke (zelfstandige) ondernemer is er tegenwoordig wel eentje die precies past bij de branche waarin je werkt en de redenen waarom je een bakfiets wilt gebruiken.

Loopplanken en laadkleppen
Opbergvakken voor goederen, loopplanken voor kinderen en laadkleppen voor honden, zelf complete koffiemachines kunnen op je bakfiets worden gemonteerd. Voor elk bedrijf is er dus een bakfiets! Check ter inspiratie de volgende sites van Brabantse bakfietsleveranciers:

- Ik zoek een bakfiets in Den Bosch
- Ik zoek een bakfiets in Breda
- Ik zoek een bakfiets in Tilburg
- Ik zoek een bakfiets in Eindhoven
- Ik zoek een bakfiets in Helmond


Informatie
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.