publicatiedatum: 6-4-2020

Gangmaker Goudsmit Magnetics

Branche: industrie - Aantal medewerkers: 120 - Aantal locaties: 6

Goudsmit Magnetics is sinds 1959 een vooraanstaande internationale producent van magneetsystemen voor diverse toepassingen. Vanuit het hoofdkantoor in Waalre, gevestigd in de Brainport regio, legt een team van experts zich toe op het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van technisch hoogstaande magneetsystemen, evenals het seriematig leveren van complexe magnetische bedieningselementen. Goudsmit Magnetics levert magneten voor automotive, food, recycling, metaal, farmaceutische, offshore, chemische en lucht- en ruimtevaartindustrie.

Met productiefaciliteiten in China en Tsjechiƫ, verkoopkanalen in Frankrijk, Duitsland en Engeland en diverse agentschappen, vinden de magneten en magneetsystemen van Goudsmit wereldwijd hun weg. Innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid staan hierbij voorop.

 

'We hebben in Sjees een partner gevonden die dezelfde ambitie nastreeft.'

 

Waarom zijn jullie als organisatie aangesloten bij Sjees Gangmakers?

'Voor Goudsmit is het belangrijk dat we naast het zorgdragen voor een beter milieu ook voor onze mensen een totaalaanbod kunnen aanbieden op het gebied van mobiliteit in combinatie met gezondheid. We hebben al een eigen sportprogramma 'Gauss d'r op' en willen met Sjees Gangmakers onze mensen stimuleren om naast het gewone sporten een extra tandje bij te zetten en wat vaker op de fiets te komen. Hierdoor hopen we onze bijdrage aan een goede gezondheid en het milieu te vergroten. We hebben in Sjees een partner gevonden die dezelfde ambitie nastreeft en dit met veel enthousiasme over weet te brengen, waardoor we vertrouwen hebben dat ook wij ons steentje kunnen gaan bijdragen.'

 

Goudsmit Magnetics

Meer over Goudsmit Magnetics

 


Informatie
Thema
Locatie
Goudsmit Magnetics
Waalre
Prunellalaan 14
5582 HB
loading...
Een moment geduld a.u.b.