publicatiedatum: 30-3-2020

Gangmaker Fujifilm

Branche: maakindustrie - Aantal medewerkers: 800

FUJIFILM Manufacturing Europe B.V. is een van de grootste productievestigingen van Fujifilm buiten Japan. Het bedrijf produceert fotopapier, offsetplaten en membranen. Daarnaast werkt men in het Tilburg Research Laboratory aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en producten. Met ongeveer 800 werknemers is FUJIFILM Manufacturing Europe B.V. een van de grootste industriële werkgevers van Midden Brabant. 

'Bij Sjees Gangmakers komt ons Brabants werkgeverschap en fietsambassadeurschap samen.'


Fietstraditie versterken

Bijna dertig jaar geleden al fietsten de medewerkers van Fujifilm naar het werk. Veel werknemers en ook de directie doen dit nog steeds. Om nog meer medewerkers op de fiets te krijgen, neemt Fujifilm zoveel mogelijk drempels weg. Zo kun je je na je fietstocht rustig douchen en omkleden. Ook zijn de fietsenstallingen tiptop op orde: oplaadpunten voor e-bikes, reparatiesets en goede verlichting. Daarnaast houdt Fujifilm een jaarlijks fitgesprek met haar medewerkers, waarbij zij worden gestimuleerd om af en toe op de fiets te komen. Als enthousiaste fietsambassadeur van het ministerie, zoekt Fujifilm altijd naar verbetering. Zo wil het bedrijf meer inzicht krijgen in het fietsgedrag van medewerkers en de bereikbaarheid voor de fiets vanuit alle windrichtingen  verbeteren. En met de opkomst van de e-bike ziet Fujifilm kans om nog meer medewerkers te stimuleren op de fiets naar het werk te komen.


Waarom zijn jullie als organisatie aangesloten bij Sjees Gangmakers?

'Als Brabantse werkgever en Fietsambassadeur is het mooi om deze twee kenmerken gecombineerd te zien in het pakket van Sjees Gangmakers. Fujifilm doet veel voor de fietsforens, wat erg goed past bij de activiteiten van Sjees Gangmakers.'

Fuji

Meer informatie over Fujifilm


Informatie
Thema
Locatie
Fujifilm Manufacturing Europe
Tilburg
Oudenstaart 1
5047 TK
loading...
Een moment geduld a.u.b.