Fietsvierdaagse Middelbeers biedt prachtige routes door De Kempen

Publicatiedatum: 2-7-2018
Geniet via prachtige uitgepijlde routes van het Brabantse land.

Dit jaar wordt voor de 36e keer de Fietsvierdaagse Middelbeers georganiseerd. De tochten vinden plaats van 6 tot en met 9 augustus 2018.

Alle routes worden volledig voor je uitgepijld. Daarnaast ontvang je een gedetailleerde beschrijving van de route(s). Hoe ontspannen fietsen is dat! De ervaren route-uitzetters van de Fietsvierdaagse Middelbeers hebben weer mooie fietstochten bedacht. 

Fietsroute maandag
Op maandag fiets je via de bossen rondom Herberg In Den Bockenrijder in Esbeek richting Lage Mierden, om vervolgens na het stempelpunt richting Reusel en langs Hulsel weer terug te komen in Middelbeers.

Fietsroute dinsdag
Op dinsdag fiets je langs het mooie Wit Hollandven en de Keijenhurk richting Hapert. Na wat omzwervingen bereik je de pauzeplaats in een bosrijke omgeving net buiten Eersel. Daarna vervolgt de tocht richting Weebosch z’n weg. Door mooie stukken afwisselend groen fiets je weer via Eersel en Hoogeloon naar het eindpunt van de tweede dag.

Routes woensdag en donderdag
De woensdagroute voert je langs Landgoed Baest richting Moergestel en Oisterwijk, om uiteindelijk in Tilburg bij de stempelpost te komen. Via dorpen als Biest-Houtakker keer je weer terug naar de eindbestemming van deze dag.

Fietstocht donderdag
Op donderdag, de laatste dag van deze fietsvierdaagse, brengt de route je via de prachtige natuur van De Beerzen naar Son, met een rustplaats tussen Son en Best. Daarna vervolg je de weg via het pittoreske dorpje Oirschot. Al met al een prachtige manier om in korte tijd sportief het Brabantse land beter te leren kennen.

Data fietsvierdaagse
De Fietsvierdaagse vindt plaats van maandag 6 tot en met donderdag 9 augustus 2018. Dagelijks kun je starten tussen 10.30 uur en 15.00 uur. Het startpunt is, zoals ieder jaar, Café de Zwaan aan de Hoogdijk 32 in Middelbeers. Je kunt kiezen uit een route van ongeveer 40 kilometer en een route van ongeveer 55 kilometer. Beide routes hebben op hetzelfde punt een stempelpost bij een horecagelegenheid. 

Fiets één of alle vier de dagen
Lukt het niet om dagelijks te fietsen? Geen probleem: het is ook mogelijk om een beperkt aantal dagen deel te nemen. De routes zijn zowel voor jong als oud en door zowel geoefende als onervaren fietsers goed te doen. De Beerse Fietsvierdaagse is bedoeld voor iedereen. Daarnaast steun je door je deelname de plaatselijke Harmonie en Drumband.

Kosten deelname
De kosten van deelname bedragen € 3,50 per dag of  € 12,00 bij betaling ineens voor alle vier de dagen. Bij een deelname van vier dagen ontvang je na afloop een mooi deelnamecertificaat. Kijk voor meer informatie over dit evenement op Fietsvierdaagsen.nl.


Informatie
Thema
Fietsen in je vrije tijd
Locatie
Middelbeers
5091 CH
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.