Doe 23 mei mee met Fiets naar je Werk Dag

Publicatiedatum: 13-3-2019
Fietsen naar het werk houdt je fit en energiek.

Op 23 mei 2019 is de dertiende editie van de landelijke Fiets naar je Werk Dag. Doe jij ook mee? Dit is dé gelegenheid om eens een snelle route naar je werk uit te testen of op een e-bike te stappen.

Doel van deze dag is om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de fiets als vervoermiddel naar het werk. Als je je aanmeldt op fietsnaarjewerkdag.nl, maak je kans op mooie prijzen waaronder een Gazelle CityGo TeamNL fiets.

Fietsplan
Fietsen is niet alleen goed voor het milieu en je portemonnee maar ook voor de gezondheid. Uit allerlei onderzoeken blijkt dat regelmatig bewegen ervoor zorgt dat je minder snel ziek wordt. Bovendien verschijn je fitter en energieker op het werk.

Het aanbieden van een fietsenplan is voor veel werkgevers daarom een makkelijke manier om het belangrijke HR-thema ‘vitaliteit’ in de organisatie in te voeren.

E-bike proef
Fietsen naar je werk wordt steeds makkelijker en leuker. Zo worden in heel Noord-Brabant snelfietsroutes aangelegd: brede doorgaande fietspaden met zo min mogelijk obstakels. En met initiatieven zoals e-bike tests op het werk kunnen werknemers op een laagdrempelige manier kennismaken met de e-bike.

Probeer het gewoon eens! Plan een snelle fietsroute naar je werk of fiets over de mooie knooppuntenroutes. Met de routeplanner op routesinbrabant.nl stippel je eenvoudig zelf je route uit.

Helden
Bij de GGD weten ze fietsen naar het werk te waarderen. De organisatie onthaalde op Fiets naar je Werk Dag 2017 de fietsers als helden, zoals je ziet in dit filmpje.


Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.