Nieuws

 • 26 jun
  2018

  De weersverwachting is zomers voor a.s. zondag 1 juli. De 3e editie van de Tour de Brabant zal in de zon worden gereden door het prachtige Brabantse land. Starten kan in Oss en in Moergestel. 

 • 02 jun
  2018

  In Gilze wordt op zondag 10 juni de achtste editie gehouden van de Midden-Brabant Poort Omloop (MBPO). Deze wedstrijd is voor het eerst onderdeel van een nieuwe internationale competitie: de Holland Cup.

 • 19 mei
  2018

  mei 2018 - Het loopt storm met de inschrijvingen voor de Omloop van Valkenswaard, die plaatsvindt op 26 augustus. Deze wedstrijd wordt de enige beloftenklassieker die onze regio rijk is.

  Al vanaf het begin loopt het storm met de inschrijvingen. De categorieën nieuwelingen en junioren, waar diverse buitenlandse teams aan de start zullen staan, zijn al volgeboekt.

 • 09 mei
  2018

  De website van www.brabantcycling.nl heeft de afgelopen weken een nieuwe look gekregen. COERS Online branding uit Den Bosch tekent voor het nieuwe ontwerp van de website. "De nieuwe site is overzichtelijker en biedt bezoekers nog meer mogelijkheden", zegt Gerben van den Broek van Brabant Cycling.

 • 30 apr
  2018

  In 2015 werd de ‘Nationale fietsenplan’ regeling afgeschaft. Uit onderzoek van Natuur & Milieu, 3pm en Bovag Leasefiets blijkt dat veel werkgevers denken dat een ‘fiets van de zaak’ daarom niet meer kan. Niets is minder waar! Er zijn nog steeds vele mogelijkheden om fietsen te stimuleren en een fiets te vergoeden of te verstrekken.

 • 30 apr
  2018

  'De taal van de fiets' is het nieuwste boek van schrijver Wim Daniëls, dat sinds eind april in de boekhandel ligt. Het boek gaat over de liefde voor de fiets.

 • 27 mrt
  2018

  Op 5 mei wordt alweer de 3de editie van de Freedom Ride georganiseerd samen met Team LottoNL-Jumbo. Een bijzondere fietstocht, waarbij iedereen de kans krijgt om met 7 renners van het team mee te fietsen en stil te staan bij de vrijheid. Dit jaar vertrekt de Freedom Ride vanaf de locatie van het Bevrijdingsfestival in Den Bosch de Pettelaarse Schans.

 • 20 mrt
  2018

  De mobiliteitsgedragscampagne "1 dag in de week anders reizen naar het werk!" is gestart voor de bedrijventerreinen Pettelaarpark, De Brand en De Herven in 's-Hertogenbosch.

 • 20 mrt
  2018

  De Voorjaarstocht van TTC Oss op zondag 15 april gaat dit jaar in noordelijke richting door het land van de Maas. Met onder andere prachtige stukken over de dijken langs de rivier de Maas.

 • 19 mrt
  2018

  19 maart 2018 - Tijdens de Skills Heroes vakwedstrijden voor fietstechnici is de Brabantse deelnemer Willem van den Bogaart (foto) met een minimaal verschil tweede geworden. De competitie vond van 15 tot 17 maart plaats in onder meer de IJsselhallen in Zwolle.

Pagina's