Nieuws

 • 23 mrt
  2017

  Ploegleiders Han Vaanhold, Sjaak van Hooft en Albert Ketelaars van Destil-Piels hebben hun ontslag ingediend. Dat meldt Cyclingonline.nl.

 • 22 mrt
  2017

  Jan Maas (Huijbergen) en Bob Olieslagers (Rijen) zijn door bondscoach Thorwald Veneberg opgenomen in de Nederlandse selectie voor Gent-Wevelgem U23. De ploeg bestaat verder uit Jim Lindenburg, Hartthijs de Vries, Jarno Mobach en Stefan Kreder.

 • 22 mrt
  2017

  De website Brabant Cycling gaat binnenkort verhuizen. De populaire wielersite wordt onderdeel van fietsplatform Ons Brabant Fietst.

 • 22 mrt
  2017

  BMC Development renner Bram Welten is als tweede gefinisht in de tweede etappe van de Tour de Normandie in Frankrijk. De renner uit Moergestel moest na een rit over 153 kilometer alleen Fabio Jakobsen voor zich dulden. Johim Ariesen eindigde als vierde en Jan-Willem van Schip kwam als zevende over de meet.

 • 21 mrt
  2017

  De Ster ZLM Toer keert terug in Oss. De stad is op 18 juni start- en finishplek voor de laatste van in totaal vijf etappes. Dat meldt het Brabants Dagblad.

 • 20 mrt
  2017

  In het Eindhovense wielercafé De Velosoof wordt op vrijdag 24 maart een WielerPubQuiz gehouden, die in het teken staat van de klassiekers. Deelname is nog mogelijk

  Test je wielerkennis tijdens deze WielerPubQuiz over de klassiekers Milaan-San Remo, Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, Luik-Bastenaken-Luik, Ronde van Lombardije en Amstel Gold Race in 60 meerkeuzevragen.

 • 20 mrt
  2017

  De 31-jarige Guus Smits uit Heesch is één van de steunpilaren uit het nieuwe Olympia Cicli MTB Team. Hij maakt vandaag zijn opwachting in Berlicum bij de amateurs en hoopt later dit seizoen nog een aantal mooie prestaties neer te zetten.’

  Naam: Guus Smits
  Leeftijd: 31 jaar
  Woonplaats: Heesch
  Vereniging: Mountainbikeclub Oss
  Opleiding: Mechatronica

 • 18 mrt
  2017

  Met een Europese titel, twee Nederlandse titels, een bronzen plek op het NK en diverse andere overwinningen en ereplaatsen kan Team Invicta terugkijken op een zeer succesvol strandseizoen. Met een informele bijeenkomst voor sponsoren, familie en supporters van het team werd het seizoen in The Art of Living Well in ‘s-Hertogenbosch gezellig afgesloten.

 • 17 mrt
  2017

  Op 19 maart organiseert wielervereniging Team Brabant 2000 haar 8e nationale wielrenwedstrijd voor de jeugd en de masters plus. De wedstrijd wordt gehouden op wielerparcours de Heuvelen bij de Emmamolen in Nieuwkuijk.

 • 16 mrt
  2017

  In het kantoor van hoofdsponsor Van Zelst Drankautomaten in Eindhoven heeft TML Dommelstreek haar troepen voor 2017 gepresenteerd. Opvallend is dat de vereniging over een groeiende jeugdafdeling beschikt. De club kan de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet zien.

Pagina's