Het Brabants mobiliteitsnetwerk (bmn) brengt partijen samen die vanuit een gedeelde visie, ambitie en probleemstelling werken aan een beter bereikbaar Brabant. Bmn werkt in opdracht van overheden op specifieke locaties, corridors en rondom onderwerpen. En bmn werkt op basis van community’s: tijdelijke samenwerkingsverbanden van partijen die daadwerkelijk samen aan de slag willen met het slimmer en duurzamer organiseren van mobiliteit.

Deze community-aanpak wordt toegepast op een aantal economische toplocaties, corridors (zoals snelfietsroutes) en thema’s in Noord-Brabant.

 

Bezoek de website

 

 

Van den Udenhout is De Nieuwe Dealer en is daarmee expert in het aanbieden van totale mobiliteit. Want naast personen- en bedrijfswagen van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens, biedt het autobedrijf ook hoogwaardige e-bikes van het Duitse merk Kalkhoff aan. De elektrische fietsen staan in een eigen Kalkhoff-showroom aan de Balkweg 6 te ’s-Hertogenbosch, waar u ze niet alleen kunt kopen – maar ook kunt leasen. En dat zowel privé als zakelijk! Op die manier biedt Van den Udenhout u mobiliteit op maat, waar u als klant om vraagt.

 

Bezoek de website

LEASE A BIKE wil heel werkend Nederland op de fiets zetten. Wij geloven heilig in de voordelen van fietsen. Voor jou én voor de rest van de wereld. Fietsen is gezonder, duurzamer én goedkoper voor iedereen. En met de nieuwe wetgeving rondom de fiets van de zaak zijn de belangrijkste voorwaarden aanwezig. LEASE A BIKE doet de rest; een leasefiets aanbieden zonder zorgen. We zijn een nieuwe speler rondom de fiets van de zaak in de B2B markt. Maar nieuw betekent niet onervaren. In Duitsland zijn we al sinds 2015 actief. Ons geheim? Een volledig geautomatiseerd platform dat het proces rondom de leasefiets zo eenvoudig mogelijk maakt voor zowel werkgever, werknemer als dealer. Met een groot internationaal team heeft LEASE A BIKE momenteel ruim 20.000 leasefietsen op de weg gezet.

 

Bezoek de website

 

 

Kom e-bikes testen in Waalwijk. Met of zonder afspraak. In het E-bike Experience Center in Waalwijk kun je al onze elektrische fietsen testen in verschillende framematen. Onze adviseurs helpen je graag. Kom, onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers, kennismaken met onze e-bikes.

 

Meer informatie

loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.