Sjees E-bike Pool Waalwijk 

De Sjees E-bike Pool is niet meer actief. Van september 2021 t/m eind november 2021 loopt de Sjees E-bike Probeeractie voor iedereen die werkt of woont in de gemeente Waalwijk. 

 

Uitproberen e-bike: de eerste stap naar vaker fietsen

In de gemeente Waalwijk krijg je als werkgever de mogelijkheid om je werknemers een week lang een e-bike te laten uitproberen! Veel mensen hebben nog nooit op een elektrische fiets gefietst. Dat geldt waarschijnlijk ook voor jouw medewerkers. De beste manier om hen te verleiden om te gaan fietsen, is door ze te laten ervaren hoe fijn het is om te fietsen op een e-bike.

 

Na het uitproberen van de e-bike reist gemiddeld 22% van de deelnemers minimaal twee dagen per week op een andere manier naar het werk. Ze gaan (weer) fietsen of kopen/leasen een elektrische fiets.

Hoe doe je als werkgever mee?

Je kunt nu heel gemakkelijk je medewerkers een e-bike laten uitproberen. Gemeente Waalwijk en Parkmanagement Waalwijk B.V. organiseren daarvoor een Sjees E-bike Pool.

  • Er zijn acht e-bikes gedurende vijf maanden beschikbaar.
  • Je meldt je aan als werkgever.
  • Je krijgt een digitaal promotiepakket met daarbij een link naar het online reserveringssysteem, waar je medewerkers de fietsen kunnen reserveren.
  • De eerste twee medewerkers van uw organisatie kunnen hier kosteloos gebruik van maken, daarna betaal je € 25,- per deelnemer. Je krijgt achteraf een factuur van uitvoerder Solaris Parkmanagement BV.
  • Alle werkgevers uit de gemeente Waalwijk mogen meedoen.

Aanmelden voor deze e-bike pool is momenteel niet mogelijk. Jouw medewerkers kunnen zich wel zelf aanmelden via de Sjees E-bike Probeeractie voor iedereen die werkt of woont in de gemeente Waalwijk.

Hoe kan jouw medewerker meedoen?

  • Een medewerker reserveert de e-bike in een online reserveringstool van de Sjees E-bike Probeeractie
  • De fiets staat op woensdag klaar bij Matra Bike (Gompenstraat 21, Waalwijk). Bij de uitgifte van de e-bikes volgen we natuurlijk de richtlijnen van het RIVM.
  • Jouw medewerker haalt de fiets bij Matra Bike op en levert hem de dinsdag erop weer in.
  • De fiets wordt nagekeken en grondig gedesinfecteerd, zodat deze de volgende dag weer klaarstaat voor de volgende medewerker.

Bekijk de ervaringen met de E-bike Pool 

E-bike Pool Toolkit

Zet je promotie van de fiets kracht bij met de digitale Sjees campagnemiddelen. De E-bike Pool Toolkit bevat kant-en-klare communicatie die je kunt gebruiken om de E-bike Pool onder de aandacht te brengen bij jouw medewerkers.

 

Wie organiseert dit?

De Sjees E-bike Pool wordt gefinancierd door de gemeente Waalwijk en provincie Noord-Brabant. Vanaf de derde deelnemer per werkgever vragen we een kleine bijdrage. Parkmanagement Waalwijk B.V., Solaris Parkmanagement BV, Brabant Mobiliteitsnetwerk, Ons Brabant Fietst en De Boom en het Meer voeren de Sjees E-bike Pool uit. 

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Linda Leijten van Parkmanagement Waalwijk, via 0416-241777 of ll@solarisparkmanagement.nl.

loading...
Een moment geduld a.u.b.