WAT JOUW WERKGEVER VOOR JOU KAN BETEKENEN (EN JIJ VOOR HET BEDRIJF)

Jij overweegt om een keer de fiets te pakken naar het werk, goed bezig! Dan ben je op de hoogte van alle voordelen voor je gezondheid en je portemonnee, alleen wil je wat hulp van je werkgever. Wat kan hij of zij concreet doen? Die acties vind je hier in willekeurige volgorde.

 

 1. Plan een keer een gesprek met HR, de directeur of de vitaliteitsmedewerker, in ieder geval degene die beslissingen neemt. Vertel hen jouw visie op fietsstimulering en wijs ze bijvoorbeeld op onze e-bike-probeeractie. Die werkt als volgt:

  Je organisatie krijgt 3 tot 6 maanden een aantal elektrische fietsen in huis: de e-bike pool.
  Je werkgever promoot de e-bike pool met de speciale Sjees-promotiekit die je kunt downloaden uit onze kennisbank.
  ✔ Movelo verzorgt de rest: het transport, de verzekering, het reserveringssysteem, pech-onderweg-hulp, extra slot en helpdesk.


   
  Het enige wat je werkgever hoeft te doen, is zorgen dat jij en je collega's de sleutel van de fiets krijgen.

visual e bike pool

2. Als jij bespreekbaar maakt dat je wilt fietsen en dat je op hoogte bent van de mogelijkheden voor werkgevers, dan wil de werkgever logischerwijs weten wat het kost. Uiteraard som jij de vele (gezondheids)voordelen op, maar je levert ook meteen de fiscale regelingen aan. Meedenken, daar wordt een werkgever sowieso altijd blij van.

3. Je kunt de werkgever ook een tip geven voor de personeelsdag. Onze roadshow is een leuke invulling van die dag, waarna jullie nog lang napraten over de fietsopties en er misschien wel een vervolg komt! Bekijk hier onze video en mail 'm discreet door...

4. Houd in je achterhoofd dat een een werkgever vaak geen idee heeft waar hij of zij moet beginnen om fietsers te faciliteren. Hoe speel je hier handig op in? Met jouw reddingsactie: jij regelt een gratis kennismakingsgesprek. Het Brabant Mobiliteitsnetwerk komt langs voor geheel vrijblijvend advies. Met hun kennis en expertise hebben zij al een hoop bedrijven en werknemers in het zadel geholpen. Gratis en vrijblijvend, die twee woorden moet je onthouden én uitspreken in dat gesprek. Gratis en vrijblijvend.

5.What's in it for me? Dat willen bedrijven vaak weten. Hier staan de bewezen voordelen beschreven. Een eerste stap kan ook zijn om dit linkje te mailen of uit te printen en onder ruitenwisser van de beslisser te plaatsen. Maar dat laten we even aan jou.

Kun je toch nog onze hulp gebruiken? Neem contact met ons op, want Ons Brabant Fietst is hét platform voor fietsen in Brabant. Samen werken we aan een bereikbaar, aantrekkelijk, gezond en duurzaam Brabant. 
Ook met jullie?

 

Ons Brabant Fietst

Ons Brabant Fietst en Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN) helpen jouw werkgever graag om efficiënt aan de slag te gaan met fietsstimulering. Wil jij proactief fietsstimulering onder de aandacht brengen bij je werkgever en kan je daar wat hulp bij gebruiken. Neem dan contact op met ons op! 

 
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.