Campagne Sjees Gangmakers helpt werkgevers met fietsstimulering

Publicatiedatum: 11-4-2019

Als werkgever heb jij de sleutel in handen om je werknemers naar het werk te laten fietsen. Daarvoor is een juiste mix van regelingen, voorzieningen en campagnes nodig. Om je hiermee op gang te helpen, ontwikkelt Ons Brabant Fietst de campagne Sjees Gangmakers.

Werkgevers kunnen op de campagne aanhaken en 'Gangmaker' worden: een werkgever die actief fietsen stimuleert onder haar medewerkers en een inspirator wil zijn voor andere bedrijven. We gaan hierbij ondersteunen met acties, tools, informatie en advies.

 

Sjees staat voor fiets (Bredaas dialect) en het werkwoord sjezen refereert aan de snelheid en het plezier van het rap vooruit gaan.


Word ook Gangmaker

Sta je te popelen om Gangmaker te worden? Meld je dan aan voor de Sjees Gangmakers nieuwsbrief door ons een bericht te sturen. We houden je dan op de hoogte van alle acties en hulpmiddelen rondom fietsstimulering in Brabant. Ook kom je precies te weten hoe jij Gangmaker kunt worden.

De Sjees Gangmakers campagne voor werkgevers start op 20 mei 2019 met een kennis- en inspiratiebijeenkomst in de Efteling, waar ook staatssecretaris Van Veldhoven van het ministerie Infrastructuur en Waterstaat (IenW) bij aanwezig zal zijn. Wil je deze middag bijwonen, meld je dan uiterlijk 10 mei 2019 aan. Deelname is kosteloos. 

 

Meld je aan

 


Auteur: Ons Brabant Fietst

Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.