Steven Rooks presenteert Pro4mance wielercafé op 2 april

Beoordelen:
Gemiddeld: 5 (1 stem)

Steven Rooks presenteert Pro4mance wielercafé op 2 april

Initiatief van Pro4mance - Next level in cycling

Niemand minder dan voormalig wielrenner Steven Rooks zal op 2 april a.s. bij de Remise in Drunen een wielercafé presenteren. Organisator is het Drunense Pro4mance, specialist op het gebied van gezond en resultaatgericht fietsen voor zowel de recreant als amateur en professional.

Eric van den Bogaard, eigenaar van Pro4mance licht toe: “Deze middag kunnen wielerfans hun hart ophalen. Pro4mance lanceert het ‘Full Cycling Concept’. Bijna alle fietsers hebben dromen of doelen. Van klein tot zeer ambitieus. Maar hoe bereik je die?

Binnen het nieuwe concept komen niet alleen de fietspositie en trainingsmogelijkheden aan bod, maar laten we bijvoorbeeld vermogensmeters zien om nog gerichter te kunnen trainen, naast het meten van je hartslag. Ook kun je bij Pro4mance je fiets totaal op maat laten samenstellen. En er is meer. Fietsen is beleven, ik laat je de ultieme fietsvakanties zien.”

Pro4mance mag gerust een autoriteit op het gebied van fietsen genoemd worden. Naast kennis van fietsposities en fietsafstelling, weten zij ook alles over bewegen op zich. Zo werkt eigenaar Eric behalve in zijn ‘cycling lab’ ook als Oefentherapeut Cesar, gericht op houding en bewegen. Hij kent het bewegingsapparaat van de mens op zijn duimpje en ziet daardoor ook waar het fout kan gaan. “Ik herken klachten. Achterhaal snel de oorzaak en hoe je het oplost. Nog belangrijker: ik weet hoe je ze voorkomt. Die kennis pas ik natuurlijk direct toe bij het adviseren van fietsposities. Ook fiets ik zelf op wedstrijdniveau. Die combinatie maakt dat ik er veel van weet én anderen hun voordeel ermee wil laten doen.” 

Eric is blij met de komst van Steven Rooks als presentator. “Steven zal vertellen over zijn wielercarrière en wat hij bereikte. Hij kreeg in 1983 in één klap bekendheid toen hij de klassieker Luik-Bastenaken-Luik won. Dit is een mooie kans om zijn verhaal persoonlijk te horen. Over de ploegen van toen. Maar ook feiten en weetjes over wielrennen, trainen en het belang van goede voeding en gezondheid in het algemeen. Bovendien is er ruimte om je prangende vragen nu eindelijk aan een prof te stellen. En dat met op de achtergrond de Ronde van Vlaanderen op groot scherm. Een echt wielercafé!”

Op zondagmiddag 2 april nodigt Pro4mance belangstellenden uit voor het wielercafé in de Remise, Grotestraat 267 in Drunen. Om 14.00 uur start presentator Steven Rooks met zijn verhaal, waarna de Pro4mance beurs van 15.30 tot 18.00 uur te bezoeken is.

Speciaal voor deze middag geldt een korting van 10% op alle producten van Pro4mance. De entree is gratis. Wel graag aanmelden via www.pro4mance.eu Vol=vol

Met het wielercafé beoogt Pro4mance interessante en informatieve kennis te delen over gezond, blessurevrij en resultaatgericht fietsen.
Contact: Eric van den Bogaard (0612221096)