Lancering Brabant Cycling Businessclub: zakelijk netwerk met hart voor fietsen

Beoordelen:
Gemiddeld: 5 (1 stem)

Lancering Brabant Cycling Businessclub: zakelijk netwerk met hart voor fietsen

Twan Castelijns en Jeroen Blijlevens fietsambassadeur

Op het WielerPassie festival in Rosmalen vond afgelopen weekend de lancering plaats van de Brabant Cycling Businessclub. Twan Castelijns, wielerprofessional bij Team LottoNL-Jumbo én Brabander, onthulde het logo. De businessclub is een zakelijk netwerk van ondernemers, partners en ambassadeurs die het fietsen in Brabant graag stimuleren, uitdragen en zich ermee verbonden voelen. Aansluiting bij de Brabant Cycling Businessclub is voor ondernemers dé manier om laagdrempelig aan te haken op dit initiatief en net als Twan Castelijns en Jeroen Blijlevens ambassadeur te zijn voor het sportief, recreatief én woon-werk fietsen in Brabant.

Initiatiefnemer Gerben van den Broek: “Deelname aan de Brabant Cycling Businessclub biedt een netwerk om de onderlinge banden te versterken, kennis en ervaring uit te wisselen én vorm te geven aan betrokkenheid bij het fietsen in Brabant. We komen een paar keer per jaar bij elkaar in een sportieve setting. Ook krijgen deelnemers volop de gelegenheid om hun bedrijf te profileren via onze website en social media en helpen wij hen graag mee om met andere partijen in contact te komen”.

Ons Brabant Fietst

De Brabant Cycling Businessclub is een initiatief dat is ontstaan uit Brabant Cycling, de sportieve tak van het platform Ons Brabant Fietst. Dit platform is de vlag waaronder een groot aantal organisaties met hun achterban het fietsen in Brabant versterken en uitdragen.  Van provincie Noord-Brabant en gemeenten in Brabant tot kennisinstellingen als de NHTV, belangenbehartigers als de Fietsersbond en ANWB, werkgevers, ondernemers, wielerorganisaties als de NTFU en KNWU en toeristisch-recreatieve organisaties als VisitBrabant en Routebureau Brabant.

Meer mensen op de fiets

De partners in Ons Brabant Fietst bundelen kennis, communicatie- en marketingkracht in dit platform en stimuleren actief het sportief, recreatief, toeristisch én woon-werk fietsen in Brabant. Met als doel: meer mensen vaker op de fiets en een positief imago voor Brabant als fietsprovincie. En dat alles vanuit de opvatting dat fietsen vooral leuk moet zijn. De fiets maakt Brabant mooier, gezelliger, leefbaarder, gezonder en economisch sterker.

Doe mee

Iedereen die eraan kan bijdragen het fietsen in Brabant aantrekkelijker te maken en de beleving van het fietsen te verbeteren is van harte welkom mee te doen. Fietsnieuws, fietstips, fietsactiviteiten die voor Brabant interessant kunnen zijn, zijn eenvoudig te delen  via (de login bovenin) de website www.onsbrabantfietst.nl of via #brabantfietst @brabantfietst op facebook, twitter, instagram. 

Bedrijven met interesse in deelname aan de Brabant Cycling Businessclub kunnen zich melden door een mailtje te sturen naar info@brabantcycling.nl

“Deelname aan de Brabant Cycling Businessclub biedt betrokkenheid bij het fietsen in Brabant"
Contact: Gerben van den Broek (06 25034403 )