Onze fietsstimuleringsactiviteit Jouw Persoonlijke Fietsrecept is een smaak- en spraakmakende actie waarbij fietsen gegarandeerd een onderwerp van gesprek wordt!

Hoe ziet deze ochtend of middag eruit?

Onze promotiemedewerkers, gekleed in kokskleding, gaan in gesprek met jullie teamleden. Naast een gezonde smoothie ontvangen je medewerkers ook een menukaart. Op deze kaart staan verschillende motivatoren en voordelen van fietsen naar het werk, verpakt als ingrediënten. Medewerkers kunnen met ingrediënten naar keuze hun eigen persoonlijke fietsrecept ontwikkelen. Ons promotieteam schrijft deze uit, zo heeft iedereen een ludiek aandenken aan dit gesprek. Bovendien is het ook een document dat mensen aan het denken zet. Het vergroot de kans op -  een keer - de fiets naar het werk pakken.

 

Kosten van Fietsen op Recept

Afhankelijk van het aantal medewerkers en overige wensen maken wij graag een maatwerkofferte. Neem daarvoor contact met ons op.

Fietsen op Recept is te combineren met een Sjees Pitstop. Bij een Sjees Pitstop worden er op locatie fietsen van je medewerkers gecontroleerd op minstens 15 punten door een mobiele fietsenmaker. Je medewerkers krijgen naast het fietscheckformulier ook nog een leuk magazine én een zadelhoesje mee. Wil je een uitgebreide pitstop organiseren waarin ook reparaties worden uitgevoerd? Ook dat kan! Klik op de button voor meer informatie over de Sjees Pitstop.

loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.