Word Gangmaker en help jouw medewerkers op de fiets

 

Mensen die in een andere plaats werken dan waar ze wonen, gebruiken tal van manieren om dagelijks op hun werk te komen. Ons Brabant Fietst helpt je om je medewerkers te stimuleren om de fiets te pakken. Want op de fiets naar het werk is een keuze die zowel werknemer, werkgever en het milieu ten goede komt. Dus waar wacht je op? Wij helpen je om gemakkelijk en snel te starten met fietsstimulering.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons stappenplan. Wil je liever meteen zien wat de potentie binnen jouw bedrijf is? Neem dan contact met ons op. Met een aan-de-gang-gesprek analyseren we de kansen en uitdagingen. Zo kunnen we je een passend advies geven.

 

✔ Blije en betrokken werknemers        ✔ Minder ziekteverzuim        ✔ Goed voor het klimaat

Wist je dat 25% van de autoforensen bereid is om met de juiste regelingen en voorzieningen over te stappen op een ander vervoersmiddel? Ons Brabant Fietst is er om jouw organisatie te ondersteunen met fietsstimulering. Dat kunnen we op verschillende manieren, afhankelijk van de eigenschappen en wensen van de organisatie. 

Laat je inspireren door onze Gangmakers. Deze organisaties maken van fietsen al prioriteit en zetten zich in voor fietsstimulering. Zij vertellen over hun aanpak en de resultaten die het al heeft opgeleverd.

Meer weten?

0800- 6688666.

We adviseren je graag

Benieuwd wat jouw organisatie kan doen? Ons Brabant Fietst en Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN) helpen je om efficiënt aan de slag te gaan met fietsstimulering. Maak gebruik van de kennis en het uitgebreide portfolio aan connecties van het Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN) of sluit je aan als Gangmaker en ga aan de gang met de  Gangmakers pakketten. Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan of een aan-de-gang-gesprek. Dit kan zowel telefonisch als op locatie. Stuur een mail naar info@onsbrabantfietst.nl of bel 0800- 6688666. en wij geven je advies.

loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.