SEC zoekt vrijwilligers voor Ster ZLM Toer in Oss

Op zondag 18 juni zal de slotetappe van de Ster ZLM Toer in Oss starten en finishen. De professionals rijden een etappe door de hele gemeente en passeren tussendoor meerdere keren de start/finish aan de Raadhuislaan in Oss. De organisatie van deze dag is in handen van het Sport Expertise Centrum (SEC). Bij dit unieke evenement is ook de hulp van vele vrijwilligers hard nodig. Wil jij helpen om er een ontzettend leuke dag van te maken?

Wat is de Ster ZLM toer?

De Ster ZLM Toer is een meerdaagse wielerwedstrijd in de UCI Europe Tour. De wedstrijd geldt voor vele topsprinters als ideale voorbereiding op de Tour de France. Oss fungeert voor het tweede jaar op een rij als start/finishlocatie. Vorig jaar bleef de Nederlander Wesley Kreder verrassend de sprinters voor en won op de Raadhuislaan. Dit jaar vindt de slotetappe plaats in Oss en bovendien op een zondag, waardoor het een nog grootser spektakel belooft te worden.

Taken van een vrijwilliger

De taken van een vrijwilliger zijn erg verschillend. Zo kun je als dranghekbewaker op de route ingezet worden, of kun je helpen bij verschillende activiteiten op de Raadhuislaan.

 Aanmelden als vrijwilliger

Aanmelden als een vrijwilliger is mogelijk door een email te sturen naar info@sportinoss.nl.

Zorg ervoor dat je contactgegevens in de mail staan en geef even aan of je een dagdeel (ochtend of middag) of de gehele dag beschikbaar bent. 

Het is mogelijk om je tot 31 mei aan te melden als vrijwilliger. Op woensdag 7 juni om 19.00 uur zal er een briefing zijn. Noteer deze datum alvast in je agenda. De locatie maken we zo snel mogelijk bekend. 

Wat krijg je er voor terug?

•           Goede briefing vooraf het evenement (woensdag 7 juni)
•           Lunchpakket voor de dag zelf
•           Koffie/thee bij aankomst en vertrek
•           Ervaring bij een groot landelijk sportevenement.
•           Één entreeticket voor de avondetappe op zaterdag 17 juni