Ons Brabant Fietst zoekt medewerker marketingcommunicatie

Publicatiedatum: 4-11-2019

Kom jij ons helpen om meer Brabanders op de fiets te krijgen?

Ons Brabant Fietst (OBF) is op zoek naar een creatieve en veelzijdige medewerker marketingcommunicatie (24 uur per week). Kom jij ons team versterken? 

Ons Brabant Fietst is een niet-commerciële projectorganisatie onder de vleugels van VisitBrabant, met als opdrachtgevers de provincie Noord-Brabant en de grote Brabantse steden.

Ons doel is helder: meer Brabanders vaker op de fiets. De fiets levert een bijdrage aan belangrijke maatschappelijke doelen, zoals bereikbaarheid, gezondheid, vitaliteit en duurzaamheid. In onze communicatie en campagnes zetten we deze motivatoren in om fietsen te stimuleren.

Als medewerker marketingcommunicatie ben je onderdeel van een klein en enthousiast projectteam in een heel dynamische netwerkomgeving.

Wat wij vragen van jou:

 • Opleiding: hbo-niveau of vergelijkbaar en minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je schrijft vlot en foutloos, voor diverse doelgroepen en zowel voor offline als online middelen. Je creëert heldere, activerende teksten en staat garant voor een foutloze eindredactie.
 • Commerciële instelling: je denkt in doelgroepen, zowel consumenten, werkgevers als beleidsmakers en weet deze te prikkelen met de juiste argumenten.
 • Ruime ervaring met webredactie: je kunt werken in een CMS en vindt het leuk om multimediale, converterende webpagina’s te bouwen.
 • Ervaring met content- en e-mailmarketing. Je weet hoe je inspirerende content maakt en leads en conversies kunt genereren via websites en mailings. Een tekst afsluiten met een call-to-action is voor jou tweede natuur.
 • Ruime ervaring met het bijhouden van een contentkalender en publiceren op social media.
 • Ervaring met het draaien van campagnes, van brainstorm via ontwikkeling van communicatiemiddelen tot het ondersteunen bij evenementen (waaronder schakelen met stakeholders, ontwerpers, drukkers).
 • Verder ben je pragmatisch, zelfstartend, je houdt goed overzicht, denkt vraaggericht, kunt snel schakelen en beweegt je makkelijk in een omgeving met uiteenlopende stakeholders.

Wat wij jou bieden:

 • Een dynamische, afwisselende baan op een inspirerende, gezellige plek in de KVL Leerfabriek in Oisterwijk.
 • Breed takenpakket met volop ruimte voor eigen inbreng en creatieve inzet van multimediale communicatie.
 • De kans om het verschil te maken: samen met jou krijgen wij meer Brabanders vaker op de fiets!
 • Salariëring is afhankelijk van ervaring en opleiding.
 • Functie valt onder de CAO Omroeppersoneel.

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief + CV uiterlijk maandag 25 november naar vacatures@visitbrabant.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Etiënne Lataster (06-15123806, etiennelataster@visitbrabant.com). VisitBrabant is gevestigd in Oisterwijk, op het KVL terrein, Almijstraat 14.

Werken bij VisitBrabant

Ons Brabant Fietst is onderdeel van VisitBrabant, de marketingorganisatie voor de Brabantse vrijetijdseconomie. VisitBrabant zet samen met de leisuresector, overheden en koepelorganisaties Brabant stevig op de kaart als meest gastvrije en innovatieve regio van Europa. Zodat meer bezoekers naar Brabant komen, die hier ook langer verblijven en meer besteden.

VisitBrabant wordt gefaciliteerd door de Provincie Noord-Brabant om de vrijetijdseconomie een impuls te gevenVisitBrabant is een open, informele organisatie en resultaatgericht. Met ons team werken we dagelijks met veel inzet aan onze doelstellingen vanuit de fraaie oude Koninklijke Leerfabriek in Oisterwijk. 


Auteur: Ons Brabant Fietst

Informatie
Locatie
Almystraat
Oisterwijk
Almystraat
5061 PA
loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.