Mindful Cycling Clinic met MTB vanuit Raamsdonksveer

Publicatiedatum: 6-2-2019

Benieuwd naar de combinatie van mindfulness en fietsen? Dan is de Mindful Cycling Clinic misschien wel iets voor jou. De volgende clinic vindt plaats op 23 februari 2019 en start vanuit Raamsdonskveer.

Voor betere prestaties en meer energie

Het programma start om 10:00 uur met een uitgebreide clinic van 2,5 uur waarin de deelnemers gaan mountainbiken in combinatie met ademhaling- en yoga-oefeningen. Effectief ademhalen tijdens het fietsen, VO2 max en diverse tips komen aan bod. 

Ademhalingstechnieken

Speciaal aan deze clinic zijn de diverse ademhalingstechnieken. Door middel van een goede ademhaling is het mogelijk om een stuk efficiƫnter met je energie om te gaan. De technieken gaan de deelnemers toepassen in een mooie toertocht. De duur van deze tocht wordt afgestemd op het niveau van de groep.

Tijdens de tocht komen verschillende mindfulness-, yoga- en ademhalingsoefeningen aan bod. Het gaat tijdens deze tocht niet om de snelheid of de afstand. De bedoeling is dat iedereen kan meedoen. Geschikt voor iedereen die een MTB heeft. Het is aan te raden om geschikte kleding te dragen en indien gewenst een bidon met water mee te brengen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.blij-leven.nu.

Contact

Suzan Blijlevens (0653713010)


Auteur: Suzan Blijlevens

Informatie
Thema
Fietsen in je vrije tijd
Stad
Breda
Links
Locatie
Raamsdonksveer
4941 GD
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.