publicatiedatum: 18-6-2018

Maak zelf je fiets zomerklaar met deze tips

Ga aan de slag met de tips van fietsenwinkel Mantel en geef je fiets een zomerbeurt.

Rijdt je fiets niet meer fijn? Met een paar eenvoudige onderhoudsklusjes kun je zelf je fiets weer laten rijden als een zonnetje. 

Vaak zijn het kleine mankementen aan je fiets, die zorgen dat je je stalen ros minder vaak gebruikt dan je gezondheid en het milieu je lief zijn. Een afspraak maken bij de fietsenmaker doe je ook niet meteen, en zo veranderen kleine klusjes in flinke reparaties en blijf je fiets vaker in de schuur.

Juist in deze mooie zomerse fietstijd is dat een gemiste kans. Met een soepel rijdende fiets laat je de auto sneller staan, bijvoorbeeld voor woon-werkverkeer.

Eenvoudige onderhoudsklusjes 
De monteurs van de Bossche fietsenwinkel Mantel hebben een handige lijst gemaakt van kleine onderhoudsklusjes, van een wasbeurt tot het smeren van je ketting. Deze klusjes kun je met weinig moeite zelf doen op een zaterdagmiddag.

Kom je er niet uit (of laat je het liever over aan een vakman of -vrouw), informeer dan bij Mantel naar de mogelijkheden voor een voordelige zomerbeurt. Dan rijdt jouw fiets de hele zomer weer als een zonnetje!


loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.