Nieuws

 • 13 dec
  2018

  Met het tiende Wielerweekend Gilze gaat het op 15 en 16 juni 2019 weer los in Gilze. Dit evenement staat garant voor topsport en amusement. De bijzondere entourage en ambiance zorgen voor een ouderwetse wielersfeer in het centrum van het dorp.

 • 23 nov
  2018

  'Brabants Mooiste' heet de nieuwe toertocht die op 1 september 2019 start vanuit Oisterwijk.

  De organisatie is in handen van Stichting Brabants Mooiste. Dat is een initiatief van zes fietsvrienden uit Oisterwijk. "We hebben reeds vele toertochten gereden. Het wordt hoog tijd om Oisterwijk op de fietskalender te zetten", aldus de iniatiefnemers. 

 • 01 nov
  2018

  De Koutershof in Rijsbergen vormt op vrijdag 7 december 2018 het decor voor de theatervoorstelling Dag & Nacht Koers van Michel Wuyts en Geert Vandenbon. Het is het vierde wielertheater dat wordt georganiseerd door Wielerdorp Rijsbergen. 

  Lees hier meer over de voorstelling.

 • 28 sep
  2018

  Een strandrace over 100 kilometer rond het E3-Strand in Eersel. Dat is de uitdaging die deelnemers aan de E3-100 op zaterdag 13 oktober voor de kiezen krijgen. Deelname aan de E3-100 staat open voor individuele renners, duo’s of kwartetten. De start van de E3-100 is om 13.00 uur.

 • 14 sep
  2018

  De eerste editie van Nederlands nieuwste wielerklassieker voor junioren, de 'Efteling omloop van Hil en Moer', wordt zondag 23 september verreden. Start en finish van deze wielerwedstrijd zijn in Kaatsheuvel.

 • 26 jun
  2018

  De weersverwachting is zomers voor a.s. zondag 1 juli. De 3e editie van de Tour de Brabant zal in de zon worden gereden door het prachtige Brabantse land. Starten kan in Oss en in Moergestel. 

 • 02 jun
  2018

  In Gilze wordt op zondag 10 juni de achtste editie gehouden van de Midden-Brabant Poort Omloop (MBPO). Deze wedstrijd is voor het eerst onderdeel van een nieuwe internationale competitie: de Holland Cup.

 • 19 mei
  2018

  mei 2018 - Het loopt storm met de inschrijvingen voor de Omloop van Valkenswaard, die plaatsvindt op 26 augustus. Deze wedstrijd wordt de enige beloftenklassieker die onze regio rijk is.

  Al vanaf het begin loopt het storm met de inschrijvingen. De categorieën nieuwelingen en junioren, waar diverse buitenlandse teams aan de start zullen staan, zijn al volgeboekt.

 • 09 mei
  2018

  De website van www.brabantcycling.nl heeft de afgelopen weken een nieuwe look gekregen. COERS Online branding uit Den Bosch tekent voor het nieuwe ontwerp van de website. "De nieuwe site is overzichtelijker en biedt bezoekers nog meer mogelijkheden", zegt Gerben van den Broek van Brabant Cycling.

 • 30 apr
  2018

  In 2015 werd de ‘Nationale fietsenplan’ regeling afgeschaft. Uit onderzoek van Natuur & Milieu, 3pm en Bovag Leasefiets blijkt dat veel werkgevers denken dat een ‘fiets van de zaak’ daarom niet meer kan. Niets is minder waar! Er zijn nog steeds vele mogelijkheden om fietsen te stimuleren en een fiets te vergoeden of te verstrekken.

Pagina's