E-bike aanschafregeling verlengd tot 15 maart!

Werkgevers op bedrijventerreinen De Brand, De Herven of Pettelaarpark die willen stimuleren dat hun medewerkers vaker de fiets pakken, kunnen nog tot 15 maart gebruik maken van de e-bike aanschafregeling van de gemeente Den Bosch. Daarmee ontvangen medewerkers tot de helft van het aankoopbedrag van hun nieuwe e-bike terug door minimaal wekelijks 1 keer de fiets te pakken naar hun werk. De actie is wegens succes verlengd van 1 november 2017 tot 15 maart van dit jaar.

Zo werkt het

De medewerker koopt een e-bike aan en krijgt de helft hiervan vergoed tot maximaal €1.000,-. Die vergoeding wordt voor 50% betaald door u als werkgever en voor 50% uit de aanschafregeling. Voorwaarde is dat de medewerker twee maanden lang minimaal wekelijks 1 dag naar zijn of haar werk fietst en deze rit registreert in de B-Riders app.

Doe mee

Doe mee door u als werkgevers aan te melden bij de B-Riders organisatie (onderdeel van Provincie Noord-Brabant) via een mailtje naar company@b-riders.nl. Na aanmelding ontvangt u een informatiepakket waarmee u uw medewerkers kunt informeren en enthousiast kunt maken voor deze regeling. Zij kunnen zich vervolgens zelf aanmelden bij B-Riders.

Vragen?

Neem voor vragen over de e-bike aanschafregeling of de werkkostenregeling contact op met de bmn communitymanager van uw gebied:

De Brand: Onno de Vries, onno@brabantmobiliteitsnetwerk.nl
De Herven: Tim Wille, tim@brabantmobiliteitsnetwerk.nl
Pettelaarpark: Birgitta Jansen, birgitta@brabantmobiliteitsnetwerk.nl
Fietsstimulering / WKR: Jolanda Smit - van Oijen, jolanda@onsbrabantfietst.nl

Bron: bmn