Ontspannen fietsen tijdens Fietsvierdaagse Middelbeers

Publicatiedatum: 20-3-2019

Volledig uitgepijlde route door De Kempen

Een volledig uitgepijlde fietsroute door De Kempen, inclusief een gedetailleerde beschrijving, hoe ontspannen fietsen is dat! Zet daarom de Fietsvierdaagse Middelbeers alvast op je kalender, van maandag 5 tot en met donderdag 8 augustus 2019.

De Beerse fietsvierdaagse is bedoeld voor iedereen.

De Fietsvierdaagse Middelbeers wordt dit jaar voor de 37e keer de georganiseerd. Doordat de routes zijn uitgepijld, kun je nog meer genieten van de mooie natuur die dit deel van Brabant te bieden heeft. Door je deelname steun je de plaatselijke Muziekvereniging De Vriendschap, die het evenement organiseert.

Twee routes
Je kunt kiezen voor een route van ongeveer 40 kilometer en een route van ongeveer 55 kilometer. Beide routes hebben op hetzelfde punt een stempelpost bij een horecagelegenheid. Daar is dan ook de mogelijkheid om even de benen te strekken en eventueel iets te consumeren.

Lukt het niet om dagelijks te fietsen? Geen probleem, want je kunt ook een beperkt aantal dagen deelnemen. De routes zijn zowel voor jong als oud en door zowel geoefende als onervaren fietsers goed te doen. De Beerse fietsvierdaagse is bedoeld voor iedereen.

Praktische informatie
De Fietsvierdaagse Middelbeers is dit jaar van maandag 5 tot en met donderdag 8 augustus. Dagelijks kun je starten tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Het startpunt is Café de Zwaan aan de Hoogdijk 32 in Middelbeers. Deelname kost € 3,50 per dag of € 12,00 bij betaling ineens voor alle vier de dagen. Kijk voor meer informatie op www.devriendschapdebeerzen.nl.


Auteur: Ad van Heerbeek

Informatie
Datum
5 augustus 2019 - 8 augustus 2019
Thema
Stad
Links
Locatie
Middelbeers
5091 CH
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.