Brabants Wielercafé in Oss met Gert Jakobs en Inge van der Heijden

Publicatiedatum: 12-4-2019

In Oss kun je op 8 mei 2019 genieten van een heerlijke wieleravond in het Brabants Wielercafé. Te gast zijn Gert Jakobs, Elis Ligtlee, Inge van der Heijden, Björn van der Doelen en Jace van de Ven. De kaartverkoop start vrijdag 29 maart.

 

Inge van der Heijden is de kersverse wereldkampioen veldrijden bij de beloften. Nadat het talent uit Schaijk in 2018 al nationaal kampioen werd, kreeg zij afgelopen januari in Denemarken de regenboogtrui aangereikt. De ploeggenote van Marianne Vos bij CCC-LivTeam heeft dus genoeg om over te praten aan tafel bij Peet Kappen. 

 

Gert Jakobs is oud-wielrenner en bekend analist. Hij fietste altijd in dienst van de ploeg. De superknecht is een kopman als het gaat om het analyseren van de koers. Daarover én over zijn leven vol hoogte- en dieptepunten weet hij met passie, motivatie en humor te vertellen. 

 

Elis Ligtlee werd in 2016 in Rio Olympisch kampioen op het onderdeel keirin bij het baanwielrennen. Daarnaast grossierde zij in gouden, zilveren en bronzen medailles op WK’s en EK’s. Na ups en downs miste Elis echter steeds meer het plezier en de motivatie om op topniveau te presteren. Met opgeheven hoofd neemt ze afscheid van de sport.

 

Björn van der Doelen is geen oud-wielrenner, maar voormalig profvoetballer van onder meer PSV en Standard Luik. Na zijn voetballoopbaan focust hij zich op de muziek. En ontpopt hij zich als een Americana-artiest van formaat. Zijn laatste album ‘Eerwaarde Vader, zegen mij want ik heb gezondigd’ is enthousiast ontvangen. Björn zorgt voor de muzikale noot, maar zal – zoals we van hem gewend zijn – zeker ook een en ander te vertellen hebben in het Wielercafé. 

 

Verder is Jace van de Ven natuurlijk als vaste columnist met zijn avontuurlijke verhalen weer van de partij. Overige gasten maken we zo snel mogelijk bekend.

Praktische informatie

De zaal gaat open om 19.15 uur en de avond begint om 20.00 uur. De kaartverkoop start op vrijdag 29 maart 15.00 uur via deze link en aan de kassa van Cultuurpodium Groene Engel, Kruisstraat 15 in Oss. Toegangsprijs € 10,-. Het Wielercafé is met 350 plaatsen snel uitverkocht. Dus: wees er vlug bij!


Auteur: Jos de Louw

Informatie
Datum
8 mei 2019
Thema
Stad
Locatie
Cultuurpodium Groene Engel
Oss
Kruisstraat 15
5341 HA
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.