Vrouwenwielrennen Den Bosch organiseert wielerfestival

Beoordelen:
Gemiddeld: 5 (3 stemmen)

Vrouwenwielrennen Den Bosch organiseert wielerfestival

7 mei 2018 - Vrouwenwielrennen ‘s-Hertogenbosch organiseert op 17 juni 2018 het eerste wielerfestival van ‘s-Hertogenbosch. Het festival is ter ere van het vijfjarig bestaan van deze trainingsgroep voor fanatieke wielrensters.

Het terrein op de Tramkade wordt omgetoverd tot een evenement dat volledig in het teken staat van wielrennen. Het wordt een gezellig festival voor alle wielerfanaten (vrouwen én mannen!) van ‘s-Hertogenbosch en omgeving. 

Fietsparcours
Bezoek diverse stands met fietskleding, krijg praktisch trainings- en dieetadvies of test je fietskunsten op uitdagende fietsparcoursjes! Het festival is gratis te bezoeken van 11.00 tot 14.30 uur.

Big 20 Tour van Vrouwenwielrennen Nederland
Het wielerfestival in Den Bosch is onderdeel van The Big 20 Tour die Vrouwenwielrennen Nederland (VWNL) voor haar leden organiseert ter ere van haar 20-jarig jubileum. Tijdens een driedaagse tocht fietsen de wielrensters langs alle zeven steden van de VWNL trainingsgroepen.

Professioneel onthaal
Op 17 juni gaat de route van Eindhoven naar Utrecht met een tussenstop op het wielerfestival. De dames en alle andere bezoekers worden als ware profs onthaald met een echte start- en finishboog. Het fietsfestval wordt mede mogelijk gemaakt door fietswinkel Mantel.

Een gezellig festival voor alle wielerfanaten.
Contact: Janneke Scheepers (0620964998)