Mountainbike clinics voor beginners

Beoordelen:
Gemiddeld: 4.5 (2 stemmen)

Mountainbike clinics voor beginners

op 4 achtereenvolgende zaterdagen (start 21 oktober 09:00 - 11:00)

De MTB clinic is een kennismakingsprogramma voor beginnende mountainbikers. In vier weken tijd leer je onder begeleiding van een ervaren instructeur de basisvaardigheden en technieken van het mountainbiken. Je hoeft geen ervaren mountainbiker te zijn, iedereen is welkom en iedereen kan het leren. De doelstelling van de training is conditie opbouwen en de techniek van het mountainbiken eigen maken. De training gaat plaats vinden in de bosrijke fiets gebieden omgeving Made.

Deze vier zaterdagen bestaan uit educatieve lessen op basis van techniek, het verbeteren van de conditie en zelfs onderhoud van de fiets komt aan bod. Zo beginnen we met de basis techniek leren op het veld en daarna passen we het toe in het bos. Ook krijg je theorie mee over de fiets en onderhoud en laten we zien hoe je je fiets in topconditie houdt. We eindigen de cursus met een pracht parcours in Dorst. De droom van iedere mountainbiker!

Wat heb je nodig:

– Een mountainbike (Niet in het bezit van een MTB? Geen probleem, deze kan gehuurd worden voor 15 euro per les bij ons).
– Fietshelm
– Bidon met drinken

Wat is niet verplicht, maar wel aan te raden:

– Bijhorende fietskleding
– Klik pedalen met klik schoenen
– Sportbril
– Fietshandschoenen

De mountainbike cursus start op zaterdag 21 oktober van 09.00 tot 11.00 en duurt in totaal vier weken. De kosten voor deze succesvolle 8 uurtjes bedragen maar 50 euro. Let op: De cursus gaat van start bij aanmelding vanaf 5 personen en zit vol bij 12 deelnemers. Tijdens de eerste les graag contante betaling van het lesgeld bij aanvang.

Schrijf je hier in! http://opdiefiets.nu/inschrijven/

 

Deze vier zaterdagen bestaan uit educatieve lessen op basis van techniek, het verbeteren van de conditie en zelfs onderhoud van de fiets komt aan bod.
Contact: Mark van Boekel (0622124364)