Mountainbike clinic bij Outdoor Valley in Bergschenhoek

Beoordelen:
Nog geen stemmen

Mountainbike clinic bij Outdoor Valley in Bergschenhoek

Eendaagse mountainbike clinic op zondag 10 december van 9 tot 1 uur incl. lunch!

Deze eendaagse mountainbike clinic is voor de gevorderde mountainbikers. In 4 uur tijd leer je onder begeleiding van een ervaren instructeur de basisvaardigheden uit te breiden en technieken van het mountainbiken te verfijnen. De minimale eis is dat je al enige mountainbike ervaring moet hebben in het bos. Iedereen is welkom om zich hiervoor aan te melden. Tijdens de clinic zullen verschillende mountainbike instructies in de praktijk worden toegepast en zullen we gezamenlijk de bossen in gaan om verschillende parcoursen af te leggen.

Deze eendaagse mountainbike clinic bestaat uit: 4 uur durende les op basis van techniek, het verbeteren van de conditie en zelfs inclusief lunch! Zo halen we de basis techniek van het mountainbike op en door middel van techniek passen we het toe in het parcours.

Wat heb je nodig:

– Een mountainbike.
– Helm
– Klik pedalen met klik schoenen
– Bidon met drinken

Wat is niet verplicht, maar wel aan te raden:

– Bijhorende fietskleding
– Sportbril
– Fietshandschoenen

Let op: De clinic gaat van start bij aanmelding vanaf 5 personen en zit vol bij 12 deelnemers. Het lesgeld bedraagt 35 euro inclusief lunch.

Voor meer informatie klik hier of schrijf je meteen in deze link.

Deze eendaagse mountainbike clinic bestaat uit: 4 uur durende les op basis van techniek, het verbeteren van de conditie en zelfs inclusief lunch.
Contact: Mark van Boekel (0622124364)