Lithse Ham Cross 2019 met ATB/CX wedstrijd

Beoordelen:
Gemiddeld: 5 (2 stemmen)

Lithse Ham Cross 2019 met ATB/CX wedstrijd

TC Lith organiseert op zaterdag 2 februari 2019 voor de tiende keer de Lithse Ham Cross. Ook deze editie zal weer bestaan uit een ATB/CX wedstrijd en een crossloop.

Ook dit jaar werkt TC Lith samen met WTC Maas-Waal uit Brakel. Er komt een combiklassement met hun Neswaardencross op 12 januari 2019. Uiteraard hebben beide crossen een eigen klassement en prijzen. De crossloop maakt deel uit van de Geert Peters Crosscompetitie en wordt georganiseerd in samenwerking met AV Oss'78. 

Parcours voor iedereen
Het parcours is ruim van opzet met volop gelegenheid tot inhalen. Dus of je nou een klepper bent die in vorm wil blijven, of een toerder die eens een wedstrijdje wil proberen; iedereen is welkom! Ook de single-speeds en fat bikes zijn graag geziene gasten aan de start.

Praktische informatie
De crossloop vindt plaats vanaf 10.00 uur, de ATB/CX wedstrijd start om 14.00. Inschrijving is mogelijk op de dag zelf in de Bubbelhut bij de start- en finishlocatie. De Bubbelhut is de hele dag open, deelnemers kunnen er (warme) versnaperingen nuttigen. Locatie: Lithse Ham 4 in Lith. Houd de Facebook pagina in de gaten voor meer informatie.

Of je nou een klepper bent die in vorm wil blijven, of een toerder die eens een wedstrijdje wil proberen; Iedereen is welkom!
Contact: Marc van den Berg (0618303019)