Eerste Mindful Cycling Clinic in Brabant

Beoordelen:
Gemiddeld: 3 (2 stemmen)

Eerste Mindful Cycling Clinic in Brabant

Voor wielrenners en mountainbikers

Vanuit Raamsdonksveer wordt op zaterdag 12 januari 2019 de eerste Mindful Cycling Clinic van Brabant georganiseerd door Blij-leven.nu. Deelname is mogelijk op zowel de mountainbike als racefiets.

De clinic start om 10:00 uur met fietsen in combinatie met ademhaling- en yoga-oefeningen. Effectief ademhalen tijdens het fietsen, je VO2-max en diverse tips komen aan bod.

Ademhalingstechnieken
Speciaal aan deze clinic zijn de diverse ademhalingstechnieken. Door middel van een goede ademhaling is het mogelijk om een stuk efficiënter met je energie om te gaan. Deze technieken gaan de deelnemers toepassen in een mooie toertocht. De duur van de tocht wordt afgestemd op het niveau van de groep.

Tijdens de tocht komen verschillende mindfulness-, yoga- en ademhalingsoefeningen aan bod. Het gaat tijdens deze tocht niet om de snelheid of de afstand. De bedoeling is dat iedereen kan meedoen.

Voor wie
Deze clinic is geschikt voor iedereen die een MTB of racefiets heeft. Het is aan te raden om geschikte kleding te dragen en indien gewenst een bidon met water mee te brengen.

Waar en wanneer
De exacte locatie wordt in de bevestigingsmail doorgegeven maar is in ieder geval in Raamsdonksveer. Datum: 12 januari 2019.

Programma
10:00 uur – 10.30 uur: start van de clinic onder het genot van een kopje koffie of thee
10.30 uur – 12.30 uur: Clinic inclusief ontspannen toertocht

Kosten
Mindful Cycling clinic (2,5 uur), inclusief koffie of thee bij aankomst
€ 35,00

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.blij-leven.nu.

Door middel van een goede ademhaling kun je een stuk efficiënter met je energie omgaan.
Contact: Suzan Blijlevens (0653713010)