Café Wankelmoed, theatrale talkshow met o.a. Peter Winnen

Beoordelen:
Gemiddeld: 5 (1 stem)

Café Wankelmoed, theatrale talkshow met o.a. Peter Winnen

Net als vorig jaar presenteert Peter Dictus in de laatste week van december de theatrale talkshow Café Wankelmoed. Dit keer gaat het om drie afleveringen met als thema: gedeelde identiteit. Te gast zijn onder meer oud-wielrenner en Volkskrant-columnist Peter Winnen en de comedian Marlon Kicken. Café Wankelmoed speelt op 28, 29 en 30 december, aanvang 20.30 uur, op locatie in Café In den Anker in Zundert.

Eind 2017 startte Café Wankelmoed op vier avonden met achtereenvolgens Astrid Kersseboom, Jan van Steenoven, Gerard van Maasakkers en Leny Poppe-de Looff. Dit keer gaat het om drie avonden met meer gasten per avond.

Stoere verhalen en breekbare gesprekken
Café Wankelmoed biedt onverwachte ontmoetingen, theatrale tussenkomsten, stoere verhalen en breekbare gesprekken. Met als overkoepelend thema, een actueel en soms beladen onderwerp: gedeelde identiteit. Wie of wat maakt jou tot wie je bent, tot welke groep je behoort. En tot welke groep je niet behoort. Hoe werkt dat, als het erop aankomt: bén je dan iemand of hoor je ergens bij. En als je nergens bij hoort, ben je dan niemand?

Gasten
De eerste avond in Café Wankelmoed is met oud-wielrenner en columnist Peter Winnen en met beeldend kunstenares/singersongwriter Marianna Geraci. De tweede avond zijn onder meer te gast cabaretier Marlon Kicken, Lilian van Elteren van de Afriana Foundation en de drie Syrische acteurs uit de voorstelling Harmonie van vorige zomer.

De ziel van Zundert
Op de laatste avond gaat het publiek eigenhandig op zoek naar de ziel van Zundert, met onder meer een viertal mannen die hun dorp na hun puberteit verlaten hebben om het elders in Nederland te gaan maken: Jack Nouws, William de Bruyn, Wim Voermans en Cees Jorissen.

Meer nog dan in de eerste serie presenteert Café Wankelmoed tal van muzikale en theatrale verrassingen. Het huisorkest bestaat opnieuw uit Sam en Wim Dictus (zoon resp. broer van). De regie is van Corné van Sprundel.

Praktische informatie
Speeldata: 28-29-30 december 2018, aanvangst om 20.30 uur
Locatie: In den Anker, Rucphenseweg 35, Zundert.
Toegangsprijs per avond: € 10,-
Combi-tickets: 2 avonden € 17,50; 3 avonden € 22,50
Reserveren: stuur een e-mail naar wankelmoed@gmail.com
Op de locatie kan alleen contant worden afgerekend.

In Peter Winnen huist een unieke combinatie van identiteiten: die van topsporter en kunstenaar.
Contact: Peter Dictus