Bossche Bergrit in parkeergarage op hellingen van 11%

Beoordelen:
Gemiddeld: 5 (1 stem)

Bossche Bergrit in parkeergarage op hellingen van 11%

Welke wielrenner fietst het snelst naar boven in de nieuwe parkeergarage in de Deutersestraat te ‘s-Hertogenbosch? Kom op zondag 22 april 2018 naar de ‘Bossche Bergrit’ en zie wie de Bossche Bolletjestrui en de Brabantse Bergtrui wint!

Groenste transferium van Nederland 
Op 22 april opent officieel het energieleverende transferium Deutersestraat in ’s-Hertogenbosch. Het groenste transferium van Nederland is die dag het decor van de Bossche Bergrit. Maximaal 64 wielrenners beklimmen die dag de drie hellingen in de parkeergarage met een stijgingspercentage van 11%.

Afvalrace
Tijdens een afvalrace strijden steeds twee wielrenners/handbikers tegen elkaar. De winnaar van de dag krijgt de felbegeerde Bossche Bolletjes trui. De renner met de snelste tijd gaat naar huis in de groene trui. De snelste handbiker wordt de trotse bezitter van de Brabantse Bergtrui. 

Kom jij ook?
Wil je de Bossche Bergrit live meemaken? Kom de renners dan zondag 22 april tussen 12.00 en 16.00 uur aanmoedigen. Wereldkampioene handbiken Laura de Vaan geeft het startschot voor deze Bossche tijdrit. De locatie is Deutersestraat 2d in ’s-Hertogenbosch.

Maak de Bossche Bergrit live mee en kom de renners aanmoedigen.
Contact: Janneke Scheepers (0620964998)