ATB Cross

Beoordelen:
Gemiddeld: 4 (1 stem)

ATB Cross

Reusel 23 april 2017

Ook dit jaar organiseert RWC Reusel op zondag 23 april 2017 weer een ATB cross in de bossen bij Taverne D’n Ouwe Brandtoren aan de Burg. Willekenslaan in Reusel, dit in samenwerking met FeelGoodClub BoukeSport en vdHeijden/Damen Fysiotherapie & (sport) revalidatie.

Deze mountainbike-wedstrijden vormen een onderdeel van de recreatieve ATB Cross competitie in de Belgisch/Nederlandse grensstreek volgens een promotie/degradatie systeem.

Om te kunnen deelnemen moet je een startnummer (=stuurbord) hebben. Alle startnummers voor dit jaar zijn weg, maar de niet afgehaalde nummers komen in de tweede periode van het seizoen vrij. Nieuwe deelnemers kunnen dan alsnog een startnummer aanvragen via www.atbcross.com.

Er wordt gereden in 6 klassen, ingedeeld volgens snelheid (van iemand die zijn eerste MTB heeft gekocht tot de echte bikers). Er is geen wedstrijdlicentie verplicht.

De F-klasse start om 9 uur, de E-klasse om 9.45 uur, de D-klasse om 10.45 uur, de C-klasse om 11.45 uur en tenslotte de gecombineerde A en B-klasse om 13.00 uur. De inschrijving start om 8.00 uur.

De kosten per wedstrijd zijn € 8, inclusief een dagverzekering door de VWB.

De podiumplaatsen krijgen een bosje bloemen, beschikbaar gesteld door IL Fiore in Bladel.

De toegang is gratis, een goede gelegenheid om kennis te maken met deze leuke sport.

Meer informatie over de wedstrijden vind je op: www.atbcross.com en www.rwcreusel.nl

Contact: Frans Hoeben (013-5096186)