Ons Brabant Fietst zet Brabant op de kaart als dé fietsprovincie

Welkom op onsbrabantfietst.nl! Hét vertrekpunt voor fietsen in Brabant. Met praktische informatie zoals fietsroutes en een routeplanner, fietsvoorzieningen, tips en leuke weetjes.

Hier vind je een agenda met alle acties en fietsevenementen. Ook om vragen te stellen en ervaringen te delen kun je hier terecht. Het platform zorgt ervoor dat het totale fietsaanbod in Brabant makkelijk vindbaar is voor de consument. Door deze informatie later dit jaar te koppelen aan de portal van VisitBrabant, kun je makkelijk en snel je eigen fietsarrangement op maat samenstellen. Met naar eigen keuze een bezoek aan een museum, restaurant, evenement of attractie nabij de route.

Samen werken aan een bereikbaar en aantrekkelijk Brabant voor fietsers

Het platform onsbrabantfietst.nl is onderdeel van de samenwerking tussen Brabantse fietspartners zoals Provincie Noord-Brabant, NHTV Breda, Routebureau Brabant, waarvan de coördinatie ligt bij VisitBrabant, Fietsersbond, Wielersportbond NTFU en diverse gemeenten. Via het platform werken Brabantse fietspartners samen aan een bereikbaar en aantrekkelijk Brabant, voor zoveel mogelijk fietsers. Hierdoor kiezen steeds meer mensen vaker voor de fiets en wordt Brabant op de kaart gezet als dé fietsprovincie van Nederland. Het platform richt zich op recreatieve, sportieve én functionele fietsers, die hun fiets met name gebruiken voor woon-werkverkeer.

Meedoen met Ons Brabant Fietst

Ben je actief op het gebied van fietsen in Brabant en wil je laten zien dat Brabant dé fietsprovincie is? Zorg dat ook jouw initiatief een podium krijgt op het platform onsbrabantfietst.nl. Neem contact met ons op.