publicatiedatum: 23-8-2017

Toertocht Herperduin Classic voor iedereen

De MCO Herperduin Classic is dé aftrap van het MTB toertochtseizoen na de zomerstop. Op zondag 3 september is het Herperduin, met zijn stuifduinen, bossen en vennen, het prachtige decor van deze nieuwe MTB toertocht.

Met afstanden van 24, 42 en 57 km kan iedere mountainbiker (m/v) deelnemen, van de jongste mountainbikertjes tot de gevorderde mountainbiker. Vergis je niet in de afstand, want door de vele kilometers singletrack en de hoogtemeters zijn de routes uitdagender dan de afstanden doen vermoeden.

Bij de finish is er een gezellig terras en heb je de mogelijkheid om de laatste loodjes van de 24 uurs wedstrijd van Bike Festival Brabant mee te maken. Ook de kinderen worden niet vergeten, voor hun is er een dikke banden race en Kids & ride. Een leuk uitje voor het hele gezin.

De organisatie is in handen van Mountainbikeclub Oss, in samenwerking met Bike Festival Brabant. Een deel van de opbrengst gaat naar de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS).

Voor NTFU leden is het inschrijfgeld 4 euro, niet leden betalen 6 euro. Deelname voor de jeugd tot en met 16 jaar is gratis.

Kijk voor meer info op http://www.bikefestivalbrabant.nl en http://www.mountainbikeclub-oss.nl

Startlocatie: Kriekenput, Schaijkseweg 3A 
Plaats: Herpen (nabij Oss/Schaijk)
Starttijd van: 8:30 tot 10:00 uur
 


loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.