publicatiedatum: 19-9-2017

Tilburg Fietst tocht 20 september 2017

Auteur Tilburg Fietst

Bezoekers van Nationaal Fietscongres en bewoners van Tilburg maken kennis met de La Trappe Fietsroute

Op woensdag 20 september organiseert Tilburg Fietst een fietstocht in de regio als opwarmer voor het Nationaal Fietscongres dat daags erna in Tilburg plaats vindt. De tocht gaat langs de La Trappe Fietsroute. Deelname is gratis en elke deelnemer ontvangt 1 consumptiemunt om te besteden bij een van de deelnemende horeca etablissementen op de route.

Elke deelnemer krijgt een kaart mee en een lijst met daarop de namen van de deelnemende horeca gelegenheden langs de route. De tocht start om 13.00 uur vanaf Bij Vermeer aan de Piushaven in Tilburg.

MEEDOEN?

Wil je meedoen aan de fietstocht kom dan op woensdag 20 september vanaf 13.00 naar de startlocatie Bij Vermeer. Deelname is gratis, bij de start krijg je een kop koffie of thee aangeboden en onderweg kun je een gratis consumptie krijgen bij één van de deelnemende horeca partners.

OVER HET NATIONAAL FIETSCONGRES

Het Nationaal Fietscongres brengt dit jaar voor de 6e keer alle fietsprofessionals bijeen. In een goede mix van kennis, netwerken en ontspanning worden actuele thema’s van vandaag en morgen besproken. Kennis en ervaring worden gedeeld, contacten worden aangehaald of aangegaan en na een inspirerend congres gaan de deelnemers met extra energie én kennis(sen) huiswaarts. Het Nationaal Fietscongres staat dit jaar in het teken van het thema Innovatie. In de meest brede zin van het woord. Hoe helpen we de fiets nog steviger in het zadel als gezond, effectief, prettig en sociaal vervoermiddel in stad en land.

Gastheren dit jaar zijn Provincie Noord-Brabant en Gemeente Tilburg.

http://www.tilburgfietst.nl/tilburg-fietst-tocht-20-sept-2017/


loading...
Een moment geduld a.u.b.
Bij Ons Brabant Fietst gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.